Президенту не понравился вопрос от интернет-пользователей

Просмотров: 563
24 грудня 2008 07:25
Напомним содержание самого популярного вопроса: "Шановний пане Презеденте, скажіть будь-ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разом з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?".

По данным системы статистики посещаемости Google Analytics на странице самого популярного вопроса на портале ЛІГА.net за весь период сбора вопросов и голосования было 82,38 проц. посетителей из Украины и 12,34 проц. - из России. Большинство посетителей страницы с самым популярным вопросом: киевляне (37,57 проц.), одесситы (7,75 проц.), днепропетровцы (7,29 проц.), харьковчане (6,13 проц.) и донетчане (5,25 проц.). Доля посетителей из Москвы составила 5,07 проц., из Санкт-Петербурга - 2,47 проц., сообщает ЛІГАБізнесІнформ.

Отвечая на вопрос, Глава государства отметил, что счастлив, поскольку такой вопрос в Украине журналист имеет право озвучить, "бо думаю, що в багатьох країнах, в тому числі які є сусідніми, такі питання, кажуть, до теми ще не дійшли. А ми сьогодні не просто задаємо це питання, а хочемо давати відповідь - для кого це виклик і як поступати з цим".

Кроме того В.Ющенко отметил, что этот вопрос является не таким банальным, как кажется. "Що стосується плати. Це корупція. Такі пропозиції не проходять, нам треба вдосконалювати відносини - влада і виборець. Переконаний, що кращою формою відповіді на це запитання є демократизація. Нам ніколи не треба жартувати з демократичними процесами. Нам потрібно бути всім пильними до процесів, які відбуваються, і те, що сьогодні є непростий час для української демократії, що сьогодні бажання декого змалювати, що демократія неефективна, що нам треба перейти в режим, який у нас був 4-5-6-7 років назад - це також один із контекстів нашої сьогоднішньої дискусії. Щоб потім ми не жалкували, відправивши демократію, ми не стали свідками, як тими же самими маршрутами хочуть відправити 47 мільйонів тверезомислячих людей.

Все вопросы и ответы Президента Украины Виктора Ющенко вместе с комментариями экспертов можно прочитать на страничке: http://president.liga.net/.




Похожие новости: