"Холостяк-4": Костя рассказал о сексе на первом свидании

Переглядів: 2155

30 квітня 2014 14:40

Холостяк-4: Костя рассказал о сексе на первом свидании фото

Холостяк Константин Евтушенко ответил на очередной блок вопросов пользователей сайта СТБ. В этот раз главный Холостяк страны поведал, как отличить любовь от влюбленности и готов ли он принять девушку с недостатками?

Вітаю, Костянтине. Всі ми розуміємо, що «Холостяк» це лише шоу і багато чого в проекті йде за сценарієм. Як Ви вважаєте, у житті дівчина повинна робити перші кроки для стосунків з хлопцем, який їй подобається?

Друге питання. Така ситуація: Ви подобаєтесь дівчині і Ви знаєте про це, а вона Вам ні, то як Ви себе будете вести в даній ситуації?

По-перше, хочу сказати щодо сценарію. В групи були лише плани на кожний епізод: де знімаємо, куди їдемо, але сценарію того, як мають розвиватись мої стосунки з дівчатами чи про що я маю з ними говорити – такого не було. Все, що ви бачите на екрані – саме так і відбувалося в реальності. Стосовно перших кроків…  Думаю, навіть ні, певен, — в коханні немає жодних правил, тому, якщо люди подобаються одне одному, неважливо ,хто першим проявить ініціативу, а хто інертно чекатиме. Це ж все дуже індивідуальні ситуації. Робіть так, як відчуваєте.

А відповідь на друге питання, як на мене, найкраще дає саме проект «Холостяк». Звичайно, ні в якому разі я не скажу дівчині, що вона чимось погана. Навіть якщо в мене немає до неї жодних почуттів, все одно ставитимусь до неї з повагою. Повага – це взагалі базова річ, на якій мають будуватись будь-які стосунки, як дружні, партнерські, робочі, так і стосунки між чоловіком та жінкою.

В одному із епізодів ти назвав себе «Однолюбом», тим самим декілька разів вже згадував про своє кохання, яке опинилось на відстані в силу обставин. А скажи, чому якщо ти однолюб, не спробував повернути її навіть через декілька років? Чи це твоя чоловіча гордість? Невже краще втратити кохання за ради гордості, чи все ж таки гордість задля кохання?

Тому що кохання має бути взаємним. А коли воно тільки з одного боку і ти справді кохаєш цю людину, ти бажатимеш їй тільки найкращого, і не будеш наполягати на тому, що їй не потрібно, а погодишся з ситуацією і приймеш її такою. Я хотів, аби дівчина, яка колись була моєю коханою, була щасливою.

Чого ти найбільше боїшся?

Відповідати на подібні питання! Розумієте, коли людина чогось боїться, вона не хоче про це думати. А ось такі запитання примушують думати про свої страхи.

Привіт! Вам ніколи не ставили питання про те, що ви схожі з Крістіаном Греєм з книги «50 відтінків сірого»?

Ніколи. Колись бачив щось подібне у коментарях на своїй сторінці, але це було не питанням, а скоріш ствердженням. Відчуваю, треба вже добратись до цього надзвичайно популярного роману сучасності.

Слава Україні! Костянтине, я просто захоплююся вами, як справжнім, щирим українцем. Відразу видно, що ви безмежно любите свою Батьківщину і свою батьківщину (Львів), ніколи принципово не переходите на російську, не виїхали з України, а навпаки, намагаєтесь змінити свою країну на краще, що заслуговує найвищої пошани. Хто вам прищепив такий патріотизм, це заслуга ваших батьків? Якщо так, то низький їм уклін! І чи будете ви виховувати своїх майбутніх дітей маленькими патріотами?

Я не відчуваю себе якимось надзвичайним патріотом, я нормальний українець, як і всі ми. Ми любимо нашу державу, бажаємо їй добра і хвилюємось за її майбутнє. Однозначно, мене таким виховали батьки, а ще – сама атмосфера Західної України. А ще гімназія і Академія – вони певною мірою зробили мене таким, який я є сьогодні.

Ти патріот своєї країни? Чи хотів би жити в Барселоні?

Якщо б я хотів там жити – уже б жив, бо дуже мені подобається це місто. Як і багато інших прекрасних міст і країн. І взагалі, якщо б було таке бажання – я б міг жити в будь-якій частині світу. Але я хочу жити саме тут, в Україні, пишатись нею та її здобутками.

Як відрізнити любов від закоханості?

Багато разів це повторював: якщо ви хочете мати від цієї людини дитину та ростити її разом – ви закохані.

Здравствуйте, Константин. Вы пришли на проект, чтобы найти свою вторую половинку. Я вас хорошо понимаю! Сама давно ищу! В своей жизни вы общались с большим количеством людей по разным вопросам, в Украине, в России, за границей. Также вы много путешествуете, это еще один вариант для поиска своей половины. Но вы идете на проект, чтобы выбрать среди 25 девушек свою половинку. Какой процент вероятности, что среди них окажется именно Она? И что вы скажите девушке, после проекта, если поймете, что она не та единственная и вы не сможете на ней жениться?

Я чудово розумів, що процент ймовірності 50 на 50. Або знайду, або ні. А стосовно того, що б я сказав… Гадаю, цей проект надав мені такого величезного досвіду спілкування з абсолютно різними дівчатами, що я тепер можу обговорювати з ними будь-які теми, не ображаючи нікого.

Привіт. Деякі люди зі значними статками вкладають свої кошти у благочинність. Хто задля допомоги ближньому, хто для піару. Хотілося б дізнатись чи займаєшся ти благодійністю? І взагалі, що такого тобі б хотілося зробити для інших людей, щоб зробити їхнє життя щасливішим?

А ще можу додати, що люди, які займаються благочинністю, зазвичай про це не говорять.

Добрый день, Костя хочу пожелать тебе долгой и счастливой любви. Семья — это самая важная ценность в нашей жизни. Скажи, пожалуйста, как ты считаешь можно ли сразу понять, что рядом с тобой твой человек, посланный судьбой? Какая ошибка была в твоих первых серьезных отношениях?

Я думаю, що зрозуміти це можна з першого погляду. А стосовно помилки… Я не шукаю помилок у своїх колишніх стосунках. Це сторінка мого життя, мені немає про що жалкувати, я ніколи не думав: «от якби щось можна було змінити…» Не треба шукати помилки в минулому, треба намагатись не робити їх зараз і в майбутньому.

Костю, привіт! То все ж таки, чи прийнятний для тебе секс на першому побаченні?

Якщо я розумію, що дівчина мене дуже сильно зачепила і я хочу побудувати з нею тривалі стосунки, то ні, на першому — ні.

Привет, Костя! Так получается, что все девушки, совершившие какие-либо «ошибки», выбывают из проекта. Не слишком ли категоричен фильтр отбора?

Можливо, в мене зависокі вимоги. Хоча, не погоджусь з вашим твердженням. Якщо б я дійсно так робив, то мав би вже відпустити додому Анаїт, яка влаштувала досить емоційну сцену під час нашого катання в Буковелі. Або Аню, яка відмовлялася вдягати карнавальний костюм. Я прощаюсь з дівчатами, з якими розумію, що стосунків не побудувати. А не через їхні начебто помилки.

Готов ли ты принять девушку со всеми ее недостатками?

Це таке питання… От які саме недоліки? Завжди ж можна сісти, поговорити, висказати одне одному, що подобається, що не дуже, щоб знайти компроміс. Звичайно, якщо дівчина принципово не захоче позбавитись хоча б якихось своїх недоліків – то ні, не готовий. А якщо ми дійдемо згоди – будемо працювати над ними разом.

Здравствуйте,Константин! Мы уже слышали о том, что для Вас идеалом отношений и семейной жизни являются отношения Ваших родителей. Мне бы хотелось узнать, каким Вы видите свое будущее лет через 20-25? И очень интересно знать, задумывались ли Вы над именами будущих деток? Ведь насколько мне известно, Вы верите в силу имени. Спасибо.

Ім’я дитини має бути узгоджене обома батьками, тому неправильно, якщо я зараз категорично вирішу, як назву своїх дітей.  А з приводу майбутнього, я сподіваюся, що всі ми доживемо до цього часу і будемо почуватися дуже щасливими. І що ці 25 років залишать в нас тільки гарні спогади.

Доброго дня, Костянтине. Ви дуже цікава, успішна людина, я впевнена, що в Вашому оточенні дуже багато достойних розумних жінок. Але дивлячись на те, що відбувалося в проекті, їм, можливо, чогось не вистачало для того, аби бути поруч з Вами, чи не так? Яких саме якостей Ви не терпите в жінках? Також, хотілося б запитати, чи щаслива Ви людина? Якщо так, то чому, а якщо ні, чого не вистачає?

Я намагаюся постійно бути щасливим. І хоча в це, мабуть,  не дуже віриться, і здається, що це важко, проте це можливо. Ви ж знаєте, щастя залежить від наших очікувань. Мої очікування від життя не є надвисокими, тому, якщо я зустрічаю цікавих людей або потрапляю в якісь приємні обставини – це вже робить мене щасливим. А про якості я відповідав вже багато разів. Не люблю зверхності, пихатості. Не люблю, коли людина, будь-яка, не тільки жінка, видає себе за когось іншого в прагненні сподобатись та скласти про себе гарне враження…

Костя, интересно твое мнение. Ты встречаешь человека и понимаешь, что он — твоя любовь, твоя судьба, мама твоих будущих детей. Когда ты сделаешь ей предложение? Что тебе нужно, чтобы принять это решение? Время, чтобы убедиться в своих и ее чувствах, подходящий момент? Что может тебя разочаровать в любимом человеке и какие ее черты характера или поступки несовместимы с твоим представлением о будущей жене?

Хороше питання, дякую. Я думаю, таке рішення точно не пов’язане з часом. Якщо ти відчуваєш, що поруч твоя людина, з якою ти готовий прожити все життя та ростити спільних дітей, не треба  тягнути. Звичайно, пропозиція — це дуже емоційний момент, принаймні для мене, тому я б хотів її оформити, якщо можна так сказати, якнайкраще. Але це вже питання можливостей, а не часу. А розчарування може статися, якщо людина не співпадає з твоїми очікуваннями. І це розчарування швидше не в людині, а в собі, тому що розумієш, що довірився тій, яка цього не варта.

В какой девушке Вы больше всего разочаровались и почему?

Не хочу обговорювати дівчат, зрозумійте мене правильно.

Ви в цілому дуже доброзичлива і приємна людина, але після тету з Юлею (білявкою) Ви проявили достатню твердість і навіть жорсткість. Ви не попрощалися з нею, доволі сухо провели до автівки. Питання: «Чи не стає на заваді Вам у житті така твердість саме тоді, коли не йдеться про бізнес?» Дякую.

Це дуже індивідуальне сприйняття. Одним подобається м’якість характеру, інші кажуть – не по-чоловічому. Комусь до вподоби твердість, а хтось каже: ну ти жорсткий, недостатньо уваги приділив. Я ніколи не вважав себе надто жорстким, і не можу сказати, що твердість  характеру заважала мені в особистих стосунках. Людям, які поруч зі мною, ця риса мого характеру дуже імпонує. Хоча, після Вашого питання обіцяю подумати над цим додатково.

Костю, навіщо ти береш участь у цьому проекті? З таким же успіхом можна було звернутися до шлюбного агентства — там би знайшли не 25, а 125 претенденток за вказаними тобою параметрами і не довелось би робити душевний стриптиз на всю країну.

Проект і шлюбне агентство – це різні речі. Як за своєю природою, так і за суттю. Я перебуваю в проекті завдяки великій долі авантюризму в моєму характері. А клієнт шлюбної агенції, на мою думку, — невпевнена у собі людина. Одинока людина – не завжди людина з проблемами особистості. Просто вона добре розуміє та уявляє, з ким хоче провести своє життя. Холостяк в сучасному світі – ознака не недоліку, а вибагливості.



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: