Металочерепиця економ і преміум - якість, виробники, ціна

Переглядів: 3122

10 травня 2017 13:28

Металочерепиця економ і преміум - якість, виробники, ціна фото

Металочерепиця економ і преміум - якість, виробники, вартість

Все про покрівельну металочерепицю.

Металочерепиця - це покрівельні листи з оцинкованої сталі, захищена антикорозійним оцинкованим шаром і кольоровим полімерним покриттям. Сталь профілюється на спеціальному обладнанні для отримання профілю з імітацією натуральної черепиці. Різні за розмірами, формою і колірному виконанню покриття профіля здатні надати привабливого вигляду будь-якій покрівлі.

Покрівельна металочерепиця знаходить широке застосування в малоповерховому і багатоповерховому будівництві будинків котеджного типу, житлових, адміністративних і громадських будівель. Краща металочерепиця може використовуватися і для будівель зі складною формою даху. Однак для складських, торгових і виробничих споруд частіше використовується покрівельний профнастил (профлист), що пояснюється несучими властивостями деяких його марок.

Одне з основних переваг - металочерепиця ціна, яка варіюється в досить широкому діапазоні в залежності від якості металу.

Найбільш популярний профіль на сьогоднішній день - це хвиля Монтеррей (Monterrey). Більш вимогливі замовники можуть вибрати і купити металочерепицю з новими ефектними формами і профілями - Супермонтеррей, Кантрі, Камея, Квінта. На сайті представлені всі профілі та розміри металочерепиці, а також її кольори.

Виробництво для металочерепиці використовує сталевий лист, який має багатошарову структуру.

Увага! ЦЕ ВАЖЛИВО. Особливе значення має оцинкування самого металевого листа, з якого профілюється металочерепиця. В останні роки на ринок вийшов метал з низьким оцинкуванням 120 і 100 г / м2. Однак такий матеріал не призначений для тривалої експлуатації, так як саме шар цинку певної щільності забезпечує захист сталевого листа від корозії (іржі). Стандартне оцинкування в залежності від виду покриття має становити від 140 до 275 г / м2. Відповідно, металочерепиця (ціна за м2) з низьким оцинкуванням буде значно дешевше, ніж стандартна, але і термін служби такої покрівлі набагато менше.

ФОТО металочерепиці

Металочерепиця - краще рішення для даху будь-якої будівлі в нашому регіоні за умови, що зводиться покрівля не має складних архітектурних елементів абсолютно круглої форми (наприклад, вежу у вигляді купола).

Виробництво металочерепиці - виготовлення в розмір покрівлі. складські розміри

Компанія Blok.lviv.ua є представником заводу (виробництва) і здійснює продаж металочерепиці і всіх комплектуючих до покрівлі з металу Європи, України та Фінляндії відомих виробників: Прушинські, Металочерепиця Ruukki ( Руккі ), Сталекс, виробник метало черепиця Тайл, Арсенал центр. Ці виробники металочерепиці за роки своєї роботи на ринку металопрокату показали найкращу якість продукції, що випускається і найбільш демократичну ціну. Металочерепиця від виробника з комплектуючими у всіх можливих профілях і кольорах представлена ​​додаткових сторінках нашого сайту. Сьогодні в нашій компанії можна купити металочерепицю від кращих українських, європейських і фінських виробників металу.

Будьте готові до того, що вартість металочерепиці значно відрізняється на різних заводах.

Основні виробники металу під металочерепицю - Англія (Corus), Бельгія (Arcelor), Фінляндія (Ruukki), а також інші виробники - Швеція, Словенія, Корея. Металочерепиця Львіввиробництво львівських заводів на сьогоднішній день користується великою популярністю на ринку. Львівська металочерепиця володіє відмінними експлуатаційними характеристиками і становить вельми гідну конкуренцію імпортним аналогам. Львівська металочерепиця є особливо затребуваною завдяки високій якості і довговічності продукції з цього металу. Традиційно на українському ринку присутній і якісний європейський і фінський метал.

Де купити металочерепицю від виробника?


Купити від виробника металочерепицю? У нашому офісі ви можете вибрати і купити недорого мірні листи металочерепиці стандартних довжин (3,65 м, 2,25 м, 1,2 м, 0, 5 м) і забрати її зі складу. Розміри і ширина листів металочерепиці залежить від типу профілю. АЛЕ набагато вигідніше і економічніше правильно розрахувати покрівлю та замовити металочерепицю з точних розмірами Вашого даху.

Металочерепицю на замовлення ви зможете придбати набагато дешевше, ніж зі складу при правильному розрахунку і виготовленні з точних розмірами Вашого даху. В цьому випадку металочерепиця з заводу буде індивідуально нарізана під Вашу покрівлю прямо на виробництві, і кількість відходів стане мінімальним. Максимальна довжина листа може бути до 8 м. Виготовлення металочерепиці на заводі і нарізка її в розмір покрівлі становить 2, 3 дня. Розрахунок металочерепиці та її нарізка по потрібним довжинах є безкоштовною послугою. На всю продукцію, що продається нашою Компанією, є сертифікати якості і письмові гарантійні талони, підписані виробництвом і нашою компанією як дистриб'ютором (дилером).

Ми пропонуємо Вам купити з гарантією кращої ціни нашого регіону і найвищими торговими знижками.

Наша компанія має свій гибочний верстат і може запропонувати своїм замовникам будь-які індивідуальні елементи з металу для покрівлі та фасаду - флюгарки, димникі, ковпаки, відливи, планки та добірні елементи індивідуальної форми і розміру.
 

Краща металочерепиця, як купити металочерепицю хорошої якості

Якісна металочерепиця, купити яку може досить широке коло замовників, відрізняється високою механічною міцністю, стійкістю до стирання і подряпин, кольоростійкістю.

Ціна на металочерепицю безпосередньо залежить від наступних факторів:

Оцинкування самого металу, з якого виробляється металочерепиця (навіщо потрібно оцинкування описано вище на цій же сторінці). Випускається метал з низькою щільністю оцинкування - 100 г / м2 і нижче, зі стандартною щільністю 140-180 г / м2 і високим оцинкуванням - 220-275 г / м2. Чим вище оцинкування металу, тим більше його корозійна стійкість (до появи іржі), що актуально якраз в наших кліматичних умовах, де спостерігаються великі перепади температур взимку і влітку, а також є велика кількість дощів і снігів. Термін служби продукції з низьким оцинкуванням набагато менше, ніж зі стандартним і вартість металочерепиці (ціна за м2) дешевше.
 

Товщина металу, з якого виготовляється металочерепиця. Всі виробники випускають свою продукцію з металу різної товщини. Тонкий метал - 0.35 і 0.4 мм, далі йде можлива товщина 0.45 мм, і максимальна для металочерепиці товщина металу 0.5 мм. Згідно ще радянськими ГОСТами загальноприйнятий стандарт товщини металевої покрівлі - це 0,5 мм. Чим тонше метал, тим нижче вартість листів. Дешева металочерепиця, ціна якої нижче 100 грн. за м2, може бути використана тільки для тимчасових покрівель.
 

Вид полімерного покриття безпосередньо впливає на властивості металочерепиці (довговічність, механічну стійкість, стійкість кольору) - Поліестер, матовий або текстурований поліестер, пурал, матовий пурал, спеціальні покриття. Більш докладно Види покриттів, їх властивості та технічні характеристики описані на додаткових сторінках зліва. Терміни гарантії залежать від обраного покриття металочерепиці, товщини, оцинкування самого металу і складають від 1 до 40 років в залежності від цих параметрів.

Увага! ЦЕ ВАЖЛИВО. Неможливо візуально або «на дотик» визначити товщину і тим більше оцинкування металопрокату. Тонкий метал 0,4 мм з низьким оцинкуванням проявить себе спочатку при монтажі покрівлі, а в подальшому при експлуатації металочерепиці. Термін його служби в рази менше, ніж у металочерепиці з товщиною стали 0,5 мм і високим оцинкуванням.

Можна купити металочерепицю на ринку дешево в 0.35 товщині і дуже низьким оцинкуванням. Але її негативні сторони виявляться лише після початку експлуатації покрівлі взимку, коли вона прогнеться від снігового навантаження і в деяких місцях з'явиться іржа. Дешева металочерепиця, продаж якої здійснюється на всіх будівельних ринках і супермаркетах типу Епіцентр, Нова Лінія, будівельні базари, в самому тонкому металі з мінімальним оцинкуванням, є в наявності і у нас на складі. У нас на неї дається дуже дешева ціна (набагато дешевше, ніж Вам продадуть на тому ж будівельному ринку). Багато наших будівельні клієнти замовляють саме таку саму недорогу продукцію. Але на відміну від приватних замовників, професійні будівельники чудово розуміють, яку дах за ці гроші вони купують. Купити металочерепицю, ціна якої відноситься до супер економ сегменту, при будівництві котеджного селища бізнес класу, не захоче ні один серйозний забудовник.

Вибір металочерепиці: ціна, гарантії, загальна вартість

І на дешеву металочерепицю економ-класу, і на металочерепицю класу Преміум є свої покупці, які керуються у своєму виборі певними вимогами до покупки даху. Металочерепиця 0.5 (в товщині 0.5 мм) з високим оцинкуванням дорожче, ніж тонка металочерепиця в товщині 0,4 мм з низьким оцинкуванням. Найдешевша металочерепиця має покриття поліестер, а найбільш дорогими є пурал, поліуретан і спеціальні покриття. АЛЕ треба розуміти, що основою для нанесення покриття служить все-таки сам метал. Якщо вартість металочерепиці є для вас важливим фактором при покупці, і ви обмежені в фінансовому плані, то краще вибрати металочерепицю з покриттям поліестер. АЛЕ варто віддати перевагу матеріалу з класичної товщиною 0.5 мм зі стандартним або високим оцинкуванням. Як недорогий варіант, можна розглянути металочерепицю 0.45 мм, купити яку можна від виробника у Львові. Вартість покрівлі з металочерепиці в цьому випадку буде не набагато нижче, ніж при покупці самого тонкого матеріалу, а ось терміни експлуатації будуть набагато більше.

Металочерепиця від виробника. Металочерепиця ціна

Якщо ж Ви вибираєте дороге якісне покриття пурал (поліуретан), але в товщині 0,4 мм або 0,45 мм, то це рівносильно придбання автомобіля з зовнішнім виглядом «Мерседес», але з двигуном і коробкою передач від «Запорожця». Якщо Ви орієнтуєтеся на показники «кращу якість - гарантія», то відмінним вибором буде продукція преміум-класу ПУРАЛ або ПРИЗМА (покращений пурал). При цьому з товщиною металу суворо 0.5 мм і з високим оцинкуванням 275 г / м2. Якщо Ви вибираєте за показником «ціна - якість - гарантія», то придивіться до металочерепиці бізнес класу з покриттям велюр (VELUR) або «текстурований поліестер» в товщині металу строго 0,5 мм. Якщо ж пріоритетним для Вас є тільки ціна, то рішення - купити металочерепицю від виробника (ціна економ класу в Києві) в товщині металу 0,4 мм і з низьким оцинкуванням. Але зробити вибір на користь відомого виробника металочерепиці.

Увага! ЦЕ ВАЖЛИВО. Багато продавців лукавлять, особливо це стосується продажів преміум покриття Пурал в регіони Росії, додаючи до товщини металу 0,45 мм товщину самого покриття 50 мкм (0,05 мм). В результаті такого підсумовування покупцеві пропонується преміум металочерепиця Пурал в товщині 0,45 + 0,05 = 0,5 мм. АЛЕ ЦЕ НЕ ТАК. В цьому випадку продається продукція в 0,45 товщині і це вже не Преміум металочерепиця. Ціна в Москві на неї нижче, ніж у металочерепиці зі сталлю товщиною 0,5 мм. Товщина сталевого листа не підсумовується з товщиною покриття. Реальна товщина сталевого листа 0,5 мм з покриттям пурал повинна становити 0,55 мм і вище.

Вартість металочерепиці і ціна за м2 можуть відрізнятися при підключенні різних видів покриттів і товщини в два і навіть більше разів. Але при цьому не варто вірити тому, що найдорожча покрівельна металочерепиця - найкраща. На сьогоднішній день наша компанія пропонує вибрати і купити широкий асортимент відмінною металочерепиці у Львові від виробника за мінімальними цінами, яка прослужить 50 років. У продажу є і дуже дешева металочерепиця - такі покупки досить вигідні з точки зору дуже багатьох наших постійних замовників - це будівельні компанії, забудовники, інвестори, виконроби. Покрівля з металочерепиці супер економ класу користується попитом в будівництві будинку «на продаж».

Але все-таки приватним клієнтам, які будують будинок для себе і своїх дітей, краще прорахувати більш якісну металочерепицю від виробника (ціна бізнес або преміум-класу). Металочерепиця бізнес-класу може виявитися всього на 10 -15% дорожче продукції економ. Не варто орієнтуватися на саму недорогу металочерепицю, так як в цьому випадку вже в найближчі 2-3 роки Вам доведеться робити нові вкладення в свою «дуже дешеву» дах (перевірено на досвіді деяких наших замовників).


У таблиці наведено орієнтовна ціна металочерепиці економ, бізнес і преміум класу з зазначенням термінів експлуатації. Прайс по всім існуючим Видам покриттів і актуальні ціни на металочерепицю Ви можете побачити в нашому прайс-листі на сторінці "Ціни". Повна вартість металочерепиці, ціна за м2, саморізи, комплектуючі планки, водостоки та інші аксесуари для покрівлі безкоштовно розраховують наші менеджери, для цього надішліть нам "Заявку на розрахунок".

Ще один важливий момент: термін експлуатації покрівлі безпосередньо залежить від якості її монтажу. Тому варто звернути особливу увагу на наявність у фірми-продавця власного будівельного відділу, відповідних фахівців і серйозного досвіду роботи в цій галузі, підкріпленого рекомендаціями замовників. Наша Компанія пропонує своїм замовникам професійний монтаж покрівлі Вашого будинку. При замовленні даху з металочерепиці під ключ (кроквяна система, ізоляція, покрівельне покриття, утеплення, водостоки) всі матеріали надаються замовникові за оптовими цінами.


Ми гарантуємо своїм замовникам:

Індивідуальний підхід до кожного клієнта;
максимальні знижки на металочерепицю та матеріали покрівельного пирога;
інженерно-технічний супровід продажу покрівлі з металочерепиці;
юридично правильне оформлення договорів продажу (можливість отримання кредиту);
якісне виконання всіх зобов'язань за договорами;

Весь асортимент і ціна металочерепиці тут. Ціна у Львів https://blok.lviv.ua/49-metallocherepica




Схожі новини: