Особливості та параметри гри Фрут Коктейль

Переглядів: 424

Дизайн, сюжетна лінія та інші характеристики гри Фрут Коктейль. Вигідні пропозиції для гемблерів.

Результативні комбінації виграшів у Фрут Коктейль

В апарат fruit cocktail играть можна в демонстраційній версії та на реальні гроші. Це одна з найпопулярніших розробок провайдера Ігрософт. Встановлено 9 ліній, максимальна ставка становить 810. Класичний слот користується попитом серед гемблерів, які віддають перевагу гострим відчуттям. Незважаючи на досить просте оформлення та відсутність сучасних деталей оформлення, гра продовжує утримувати багатомільйонну аудиторію прихильників. В автоматі можна отримати вигідні бонуси, спробувати вдачу в додатковій грі та зірвати джекпот.

Оформлення гри

Сюжетна лінія базується на використанні плодів та ягід. Розмір сумарного виграшу залежить від кількості символів на виграшних лініях. Слот має яскравий інтерфейс, на синій фон нанесені зображення фруктів та ягід. З ненав’язливим функціоналом зможе розібратися навіть новачок.

Просте управління ігровим процесом виконується за допомогою таких кнопок як Лайн, Бет, Старт, Хелп, Інфо та Авто Плей. Для створення запису використовувались кольорові літери, які добре вирізняються. Ризик помилки мінімізований.

Грати можна з будь-якого пристрою, в якому налаштований вихід в мережу. Це може бути ПК, планшет, смартфон. В мобільних та десктопних версіях гра має аналогічний інтерфейс та функціонал. Додаток для завантаження не передбачений.

Які комбінації виграшні

Загальна кількість барабанів становить 5. В системі передбачено 9 ліній. Всі вони використовуються з метою отримання виграшних поєднань. Розміри ставок дорівнюють 1-25 кредитам. Максимальна величина становить 225. Кількість активних ліній виключно непарна. Комбінація вважається виграшною лише за умови отримання трьох однакових зображень. В якості основних символів представлені такі фрукти, як персик, яблуко, груша. Є і ягоди, включаючи вишню, кавун.

Окрім стандартних символів доступні і спеціальні знаки, в тому числі:

  • бонус у вигляді полуниці, який випадає на деяких лініях та комбінаціях. Використовується для примноження виграшу за рахунок певних комбінацій;
  • дикий – представлений стаканом із фруктами. Основне його призначення – заміна зображень. Декілька стаканів можуть збільшити ставку у 2 тисячі разів.

Фрут Коктейль дарує максимальну кількість виграшів у великих сумах. Якщо він з’явиться на ігровому полу в кількості трьох, ставка збільшиться у двісті разів, відповідно 4 – в тисячу, 5 – в п’ять тисяч.