Як вибрати жіночу термобілизну для повсякденного носіння?

Переглядів: 613

Вибирати слід білизна з матеріалу з великим відсотком синтетичних волокон – він швидко відводить вологу з поверхні шкіри. При цьому синтетичні волокна "дихають", даючи шкірі вільно дихати, і не створюють парникового ефекту. Щоб правильно вибрати термобілизну, слід враховувати його призначення. Для щоденного носіння можна вибрати звичайну білизну, а можна купити спеціально розроблене для певних видів діяльності. Звернутися за інформацією vesti ви можете на сайт, де детально описані умови вибору термобілизни.

Рекомендації по вибору термобілизни

Термобілизна для жінок має бути не тільки зігріваючим, але і тонким. При його виборі потрібно знати деякі нюанси. На що звернути увагу?

  1. Розмір. Його необхідно підбирати індивідуально. Ви повинні з комфортом відчувати себе в ньому протягом усього дня.
  2. Тканина. Залежно від температури на вулиці, вибирайте білизну з синтетики або вовни. Головне, щоб воно добре облягало тіло, але не обмежувало рух.
  3. Склад. Воно може бути, як одношаровим, так і багатошаровим, комбінованим. 4. Ступінь захисту від холоду.

Термобілизна буває двох видів:

  • з максимальним температурним режимом-до -35 градусів Цельсія;
  • зі зниженим температурним порогом-до -20 С.

І пам'ятайте, що воно повинно зігрівати вас при низькій температурі не нижче -10 С (утеплені штани, Кальсони, комплект з довгими рукавами). З ним не страшні не тільки морози, а й проливні дощі і навіть мокрий сніг!

Причини популярності термобілизни

Під час роботи в спеку може виникнути бажання надіти светр з високим горлом, щоб захистити горло. В цьому випадку ви можете скористатися тим термобілизною, яке вже увійшло в ваш гардероб — наприклад, трикотажним кардиганом або светром з високим коміром. Але якщо необхідність в його носінні виникає постійно (наприклад, під час прогулянки з дитиною або поїздки на велосипеді), можна зупинитися на термобілизну з комплекту. Головне, при покупці жіночої білизни не соромтеся просити показати зразок термобілизни-це заощадить вам гроші і сили на вибір необхідного розміру.

Ще одна порада, яку ми хочемо дати нашим покупцям: вибирайте термобілизну виходячи з власних відчуттів. Якщо Термобілизна» дихає " — значить, воно буде ефективно захищати від перегріву. А якщо Термобілизна викликає відчуття дискомфорту, значить, ви вибрали неправильний розмір. Наприклад, термобілизна, в якому буде дійсно жарко, може бути просто погано підігнано по фігурі.