Мобільні додатки Vbet – щовміють та як користуватися

Переглядів: 395

Букмекер Vbet– це нова компанія на українському ринку. Він отримав національну ліцензію та майже одразу став офіційним партнером УПЛ. Сам же бренд існує вже багато років. Оператор працює у багатьох європейських країнах, відомий не тільки прийомом спортивних парі, а й власним покеррумом та казино. Компанія має сучасний сайт. Також усі клієнти можуть додаток Vbet скачати на власний смартфон або планшет та насолоджуватися азартними іграми у будь-якому місці України.

Різновиди додатків букмекерської контори

Компанія Vbetрозробила декілька додатків:

  1. Для спортивних парі. Ця категорія представлена додатками для пристроїв на Андроїд та iOS. За їх допомогою можна ознайомитись з лінію букмекера, пройти реєстрацію та почати робити прогнози на улюблені команди чи гравців.
  2. Для гри у покеру. За допомогою цієї програми можна грати у покерз комп’ютера. Для мобільних телефонів передбачені веб-додатки. Вони забезпечують швидкий доступ до покерруму, але не потребують завантаження на пристрій.

Програмне забезпечення у букмекера якісне, сучасне та безпечне. Компанія гарантує конфіденційність.

Чому варто встановити додатки Vbet?

Користуватись послугами букмекерської контори можна через браузер. Для смартфонів та планшетів існує мобільна версія сайту, адаптована під сенсорні дисплеї. Додатки націлені на підвищення комфорту. Вони економлять інтернет-трафік, забезпечують більш швидке оновлення коефіцієнтів.

Наявність у додатках спливаючих повідомлень дозволяє оперативно отримувати інформацію про події у вибраних матчах та бонусні пропозиції. Також додатки використовують менше ресурсів смартфону.

Кому рекомендується завантажити додатокVbet?

Додаток букмекера буде актуальним для усіх клієнтів компанії, які часто роблять ставки саме з телефону. Треба заключити парі у дорозі, кафе, на стадіону чи у парку – у всіх випадках найшвидше прийняття ставки гарантовано при використанні саме мобільного додатку.

Що вміє додатокVbet?

Програма для смартфонів та планшетних комп’ютерів майже нічим не поступається головному сайту букмекерської компанії.

Функціонал додатку Vbet:

  1. Доступ до передматчевої лінії. Клієнти можуть робити свої прогнози на понад 200 спортивних подій щоденно. Компанія приймає ставки на хокей, футбол, теніс, результати Оскару, гонки, мотоспорт тощо. Є можливість укласти парі на те, хто стане наступним чемпіоном АПЛ чи УПЛ.
  2. Ставки у прямому ефірі. Кількість подій Лайв у додатку Vbetмайже не поступається передматчевій, а вибір варіантів для прогнозування ще більше. Усі ігри супроводжуються інфораграфікою. Багато матчів можна дивитись у форматі відеостріму. Можливості меню дозволяють відсортувати ігри з/без ТВ трансляції.
  3. Парі на кіберспорт. Букмекер пропонує одну з кращих кіберспортивних ліній серед легальних на Україні букмекерів. У лінії є турніри з Valorant, Starcraft, CS:GO, Dota 2, King of Gloryтощо.
  4. Віртуальний спорт. Немає часу чекати на матчі з футболу чи тенісу. Зробити ставку можна на віртуальний спорт. Змагання у цьому розділі проходять без перерв, а результати генерує спеціальний сертифікований алгоритм.

Є у мобільному додатку й інші розваги. Наприклад, можна прийняти участі у розіграшу джекпоту, розмір якого може перевищувати 10 мільйонів гривень.

Недоліки додатків компанії Vbet

Мінусів у додатків Vbet небагато. Деяким користувачам не подобається розмір шрифту, який здається замалим. Можливість його збільшення поки непередбачена.

Ще один мінус – відсутність додатку для ставок у магазині PlayStore. Але це не претензія до компанії Vbet. Розміщення програмного забезпечення у своєму магазині не дозволяє Google. Додатки інших відомих букмекерів там також відсутні.

Додатки Vbetдають гравцям мобільність. Тепер не треба бути прив’язаним до комп’ютера, щоб заключати спортивні парі.