Особливості золотих кілець

Переглядів: 208

Кожна жінка унікальна. Відповідно, самовиражаючись, вона хоче підкреслити свій особливий стиль і індивідуальність. Ювелірні прикраси є приємними доповненнями для людей, що володіють вишуканим смаком, ретельно стежать за зовнішнім виглядом. Елементи дозволять доповнити образ носія і домогтися вираженої індивідуальності, вигідно представляє носія в суспільства. У ювелірному магазині stolychnashop представлений широкий асортимент вибору золотих виробів, серед яких кожен зможе придбати підходящий варіант.

Особливості золотих кілець.

При виборі ювелірних прикрас потрібно враховувати не тільки загальну стилістику образу, але і особливості зовнішності – овал обличчя, риси , зачіску, колір волосся і очей, комплекцію, в кінці кінців.
Існують певні правила вибору кілець, які допоможуть підкреслити красу рук і приховати недоліки. Що необхідно враховувати при покупці:

1. Молодим дівчатам краще вибирати невеликі, тонкі моделі, що не відволікають уваги від ніжної шкіри і витонченої кисті.

2. Жінки у віці можуть змістити акцент на саму прикрасу, вибравши ювелірний виріб з великим каменем або оригінальною вставкою.

3. Власницям довгих пальців підійдуть прикраси з горизонтальною вставкою.

4. Широкі вироби не підходять для коротких пальців, оскільки візуально їх зменшують. В цьому випадку краще купити прикрасу з довгастим каменем або вставкою.

5. Для пухких пальців підходять тонкі асиметричні прикраси і вироби з трикутними вставками. Не варто використовувати широкі моделі-вони зроблять руку грубою.

6. Руки з виділяються суглобами прикрашають масивними кільцями з великими кольоровими каменями, які концентрують на собі увагу.

За правилами на обох руках одночасно не повинно бути більше трьох кілець. Але для створення модного, сміливого образу це правило можна порушити, комбінуючи кілька кілець різних форм і розмірів. При цьому важливо, щоб вони гармоніювали один з одним.

Сучасні тенденції дозволяють комбінувати прикраси з різних металів. Золоте кільце можна поєднувати зі срібними або платиновими прикрасами, якщо вони виконані в єдиному стилі.

В образі повинен бути тільки один акцент. Масивне золоте кільце доповнить мінімалістичний, однотонний наряд, але буде недоречним в поєднанні з яскравим одягом. У другому випадку краще зупинити вибір на прикрасі простої форми. З офісним стилем поєднуються лаконічні моделі, в тому числі з перловою вставкою. Образу в стилі кежуал додасть романтичності золота прикраса з невеликим каменем.

Ювелірні вироби з червоного і жовтого золота відносяться до теплої кольорової палітри, тому ідеально підходять для осіннього образу. Буде доречним їх поєднання з одягом з натуральних матеріалів, наприклад шкіри, замші, бавовни, льону, вовни, трикотажу.

Переваги золотих кілець.

На сьогоднішній день величезна кількість людей віддають свою перевагу золотим виробам. Такому вибору сприяють наступні переваги:

  • Збереження первозданного зовнішнього вигляду довгий час. Ювелірні вироби з золота не втрачають своїх візуальних якостей при носінні, навіть через кілька років продовжують привертати увагу оточуючих яскравим уявленням.
  • Можливість поєднання з подібними дорогоцінними і напівдорогоцінними прикрасами. Комбінація декількох матеріалів дозволить домогтися вираженого позитивного ефекту.
  • Позитивний ефект на організм. Дослідженнями вчених доведено позитивний вплив матеріалу на стан і організм носія.
  • Солідність матеріалу. Золото за замовчуванням сприймається як дорогий матеріал, що уособлює успіх, багатство.
  • Універсальність. Золоті каблучки, сережки, браслети підійдуть гурманам і витонченим цінителям смаку. Вироби підкреслять індивідуальність, дозволять вигідно відрізнятися від людей.

Золоті каблучки залишаються актуальними прикрасами. Вони підкреслять і доповнять образ носія, дозволять домогтися неповторного яскравого стилю. Вироби відмінно виглядають на чоловіках і на представницях прекрасної статі.