Односпальні ліжка на всі смаки

Переглядів: 222

Односпальні ліжка можуть варіюватися від односпальних дитячих ліжок або односпальних ліжок для дорослих. Пропонується також широкий вибір односпальних шкіряних ліжок, можливо, щоб оцінити м'якість та зручність, з екокожі. У багатьох інтерес викликає сучасне односпальне ліжко з творчими формами, наприклад, з хвилеподібною кольоровою і навіть тематичної спинкою.

Яскраве і строкате або спокійне однотонне

Популярні барвисті лаковані ліжка, в яких можуть поєднуватися елементи, покриті лаком, причому різних відтінків з простими дерев'яними вкрапленнями. Здавалося б непоєднуваний комплект, але правильно підібраний і з'єднаний, виглядає дуже ефектно і відмінно поєднується з навколишнім інтер'єром, надаючи йому сучасність і стиль.

Звичайно, не всі діти люблять яскраве і строкате, багато будуть щасливі мати однотонне ліжко, яке не буде «муляти» очі. На такому ліжку проводити вільний час сподобається багатьом. Воно не відволікає від своїх думок і напевно сподобається тим дітям, які люблять про щось помріяти або проаналізувати минулий день, поміркувати над минулими подіями і над своєю та поведінкою однокласників. Та й для сна спокійні тони підходять більше.

Коли в гості до дитини приходить друг

Односпальне ліжко може мати висувну половинку. Якщо до вашого сина чи доньки прийде в гості друг чи подруга з ночівлею, то питання, де їх влаштувати, відпадає саме по собі. Якщо дитина товариська і часто приводить до хати гостей, такий варіант варто передбачити.

Для дитячої кімнати зручними юудуть ліжка-контейнери, всередину яких можна покласти ковдри, подушки, простирадла, максимально використовуючи наявний простір і підтримуючи порядок в кімнаті. А односпальне полуквадратне ліжко оцінять ті, хто спить неспокійно і багато крутиться уві сні. Місця цілком вистачить, щоб не переживати про те, що можна впасти з ліжка вночі. До того ж на такому широкому ліжку діти можуть грати удвох і навіть утрьох і відчувати себе цілком комфортно.

Різноманітний і колір пропонованих ліжок: білий, сірий, синій - на всі смаки. У деяких ліжках передбачені окремі ящики, куди можна складати ті ж іграшки або спальне приладдя.

Габарити і конструкція

Більшість односпальних ліжок мають ширину 80 або 90 см і довжину 190-200 см. Зазвичай для дитини цього буває цілком достатньо і не тільки. Навіть доросла людина, наприклад студент, буде відчувати себе на такому ліжку цілком комфортно. Підбираючи ліжко, важливо звернути увагу і на деякі елементи кріплення. Хоча діти важать менше і навантаження на ліжко не буде великим, але коли дорослих немає, пострибати на матраці мало хто відмовиться.