Хто готує суші в Японіі и чи варто робити їх самотужки

Переглядів: 205

Щоб скуштувати дійсно смачні роли та суші, рекомендуємо вибирати точки харчування, які спеціалізуються тільки на японській кухні. У закладах змішаного типу навряд чи працюють вузькі фахівці, які витратили 5 років на навчання. А щоб робити ідеальні японскі страви, кухару треба навчатися саме такий період часу.

Якщо ви хочете спробувати смачні суші у львові, то можете замовити їх з доставкою додому. Тоді вам не треба буде витрачати час, щоб дістатися ресторану чи кафе. А поки що ми пропонуємо дізнатися декілька цікавих фактів про суші та японскі страви, про які ви навіть не здогадувалися.

В Японії суші і роли готують тільки мужчіни суші майстри

В Японії не прийнято, щоб суші готувала жінка. Пояснюється це тим, що у жінок температура тіла вище, ніж у чоловіків, і це може негативно позначитися на смаку страви. Насправді, в наші дні зустріти жінку-кухаря за приготуванням ролів можна часто. Винятком є лише місця, в яких кухарі беззаперечно дотримуються багаторічних традицій приготування суші. У таких закладах їжу готують тільки чоловіки. Але в Європі це можуть робити, як чоловіки, так і жінки. І це ще запитання, хто готує краще.

Краще купувати готові, ніж експериментувати вдома

Важливо пам'ятати, що в основі ролів і суші лежить риба, з вибором якої не можна помилитися. Неякісний продукт здатний доставити масу клопоту після вживання. Не вся риба з магазину біля будинку може бути безпечна для здоров'я.

Відомо, наприклад, що лосось є одним з головних переносників паразита, що викликає у людини опісторхоз, - хворобу, що вражає печінку і підшлункову залозу. Недосвідченій людині складно оцінити стан продукту. Тому ні в якому разі не можна брати дешеву рибу в неперевірених магазинах. Якщо ж ви хочете хоча б на один день стати суші-майстром, то купуйте солону, а не сиру рибу.

Суші-бари та офіційні компанії, що спеціалізуються на приготуванні ролів, точно знають, де можна добути рибу чисту, безпечну для організму людини.

Приємний бонус: японські страви допоможуть швидко і смачно нагодувати будь-який колектив

Замовляйте сети ролів в офіс для великої кількості людей. Так ви уникнете переїдання і порадуєте колег і знайомих смачною ситною їжею, яка, в тому ж, є природним антидепресантом.

Якщо ви не мислите своє сімейне свято без смачних страв японської кухні, замовте доставку в нашому магазині. Багата історія та насичений смак наших суші та ролів точно не залишать вас і ваших гостей байдужими.