Доставка суші без запізнень

Переглядів: 217

Незважаючи на те, що в великих містах доставка суші і ролів перетворилася в звична справа, не всі клієнти залишаються задоволені сервісом, так як часто кур'єри затримуються або спізнюються на кілька годин без вибачень з боку керівництва.

У SushiGo помітили занепокоєння замовників і ввели нове правило. Якщо виявляється, що кур'єр запізнився, то тоді з вартості буде відніматися штраф. Причому з кожною хвилиною штраф зростає. Для цього адміністрація ввела просте правило: 1 прострочена хвилина дорівнює 1 гривні. Подібна система захищає самих нетерплячих клієнтів, які цінують свій час і відрізняються пунктуальністю. При цьому співробітники SushiGo відзначають, що таких історій в практиці у них практично не трапляється, тому що тут цінують кожного клієнта.

Замовлення можна оформити прямо на сайті, вибравши з постійно поповнюється меню не тільки суші, але і безліч інших смачних страв, якими пишається заклад:

  • сети;
  • салати;
  • супи;
  • напої.

Крім акції, яка дозволять замовникам залишатися впевненими в тому, що їжа буде доставлена ​​вчасно або її вартість буде компенсована, компанія також пропонує багато інших акційних пропозицій. Особливо порадіють іменинники, для яких заклад підготував спеціальну акцію.

Щоб відшукати потрібні суші було простіше, на сайті ввели систему фільтрації, яка дозволяє всім тим, хто точно знає, чого хоче, знаходити сирні або веганські пропозиції відразу. Ті клієнти, які вперше оформлюють замовлення, або люблять різноманітність, знайдуть що-небудь до душі в загальному каталозі пропозицій. Якщо ж самостійно впоратися з поставленим завданням не вийде, то можна попросити консультацію менеджера, який розповість про фірмових суші, найбільш популярних і новинки в меню.

На окрему увагу заслуговує тренд на солодкі роли. Навіть ті люди, які спочатку скептично ставилися до подібного варіанту вечері, після першої проби змінюють думку. Адже солодкі роли, по суті, являють собою повноцінний десерт. Саме тому вони так популярні серед ласунів.