Найвигідніші депозити в Україні

Переглядів: 254

Бажання кожної людини - зберегти і примножити чесно зароблені гроші. Особливо в наші дні, коли фінансова стабільність схильна до випробувань. Можна вкладати в золото, в акції, але ризики надзвичайно високі. Банківські депозити - це той актив, який буде приносити дивіденди постійно.

Universal Bank - один з найнадійніших банків України. Він працює за ліцензією, володіє достатніми активами, а вклади клієнтів надійно застраховані. Оформіть вигідний депозит в Україні через Universal Bank, підібравши для себе відповідний внесок на сайті. Для відкриття вам навіть не обов'язково відвідувати сам банк.

Як вибрати відповідний депозит?

Кожен внесок, який пропонується в Universal Bank, має свої відмінності і особливості. Опинившись перед вибором, не поспішайте. Перегляньте умови банку, а також порівняйте між собою сподобалися депозитні програми. Щоб зробити вибір візьміть до уваги наступне:

  • Якщо ви шукайте внесок на короткостроковий період з максимальним зростанням, то кращої пропозиції, ніж депозит "Зростаючий" годі й шукати. Зростання відсотків кожні 20 днів.
  • Депозит "Святковий" - вклад, розрахований на 4,5 місяці. При цьому, зростання відсотків винагороди здійснюється кожні 45 днів (три рази), надаючи максимум нарахувань.
  • Строкові депозити. Ви можете відкрити їх 9% річних в гривні або в іноземній валюті. Відкриваються вклади в доларах і в євро з максимальною ставкою до 1% річних.

Якщо виникають складнощі з вибором, варто проконсультуватися з фахівцем. Також на сайті діє онлайн-калькулятор, який допоможе вам прорахувати суму очікуваного доходу за обраним депозиту. Просто введіть найменування вкладу, термін, суму і капіталізацію відсотків (якщо потрібно).

Як відкрити депозит в Universal Bank?

Відмітна особливість Universal Bank в інноваційному підході. Тут придумали найпростіший спосіб, як відкрити депозит, не втрачаючи багато часу. Наприклад, вам не доведеться приїжджати в офіс банку, простоювати в чергах. Використовуйте месенджери на смартфоні, з якими відкрити вклад простіше простого. Досить скористатися чат-ботами Viber або Telegram.

Відскануте прямо з сайту QR-код. Якщо ви вже є клієнтом банку, то оформити вклад можна через інтернет-банкінг, перерахувавши відразу необхідну суму на депозит з карти. На весь процес йде мінімум часу. Оцініть переваги депозитів в Universal Bank: зберігайте та примножуйте капітали в один клік.