Страхова компанія ЕКТА

Переглядів: 254

Так як сьогодні страхування всіх тих, хто подорожує важливо в цілях економії нервів в першу чергу, то не можна нехтувати цим питанням. Комплексна особиста страховка - це можливість без будь-яких проблем виїхати за межі своєї держави і ні про що не переживати. Згідно із законодавством, страховка повинна бути у кожного туриста, адже по суті вона може компенсувати певну кількість грошей в тих або інших сформованих ситуаціях. Іноді, ситуації настільки непередбачувані, що послуги зі страхування реально виручають. Тому страхова компанія ЕКТА - це гідний варіант.

На що звернути увагу?

Страховий поліс для всіх тих, хто виїжджає за кордон - основний документ, який потрібен для пересування і спокійного перебування за кордоном. В принципі, навіть при отриманні візи в інші країни світу документ роблять в обов'язковому порядку. В тому числі, не варто забувати, що якщо людина хоче пересуватися на своєму особистому транспортному засобі, то і на автомобіль потрібно буде зробити страховий поліс. А ось комбінації видів страхування вже може бути кілька:

  • Страхування медичних витрат. Такі документи найбільш поширені. Їх роблять для того, щоб за кордоном у випадках необхідності, людина змогла отримати належну медичну допомогу. Йдеться про раптові захворювання або нещасні випадки. Зазвичай, страхова сума в документі досить велика і її точно має вистачити на перший час навіть в самих серйозних ситуаціях.
  • Страхування від нещасних випадків. Йдеться про фінансову виплату, яку людина може отримати якщо відбувся той чи інший нещасний випадок. Він цілком може трапиться в момент подорожі і навіть не залежати від самої людини – винуватою може бути інша сторона. При цьому, документ повинен бути на руках, адже страхова компанія повинна буде вирахувати відсоток від страхової суми для виплат і виплатити компенсацію повністю.
  • Страхування багажу. Останнім часом дуже важливою послугою є компенсація витрат, пов'язаних з багажем, який пошкодили, випадково пропав, затримався десь. Компенсувати збитки, як описано в документі, повинні повною мірою. При цьому, ситуації також можуть бути самими непередбачуваними, наприклад, випадково відправили багаж помилково в іншу країну.
  • Страхування від невиїзду (при скасуванні поїздки). У документі зазначено, що страхуються фінансові ризики, пов'язані з тим, що людині відмовили в поїздці або виїзді за кордон у тих чи інших ситуаціях. Це дозволить людині повернути всі витрачені гроші за квитки, відправлений багаж, а також інші, пов'язані з достроковим перериванням туристичної поїздки.

Для того, щоб все було оформлено правильно, краще звернутися до професіоналів, які вміло виконають своє завдання і застрахують людину, багаж, транспорт і т.п.