Особливості замовлення японських страв

Переглядів: 242

Суші підкорили багато серцем багатьох людей з різних країн. Однак, не у кожного є час відвідати ресторан або ж приготувати дане блюдо у себе вдома. Тому на сьогоднішній день кожен має можливість замовити собі японське блюдо smaki-maki.com на будинок, роботу, в офіс і т. д. більшість закладів готові привезти замовлення клієнту на будь-яку вказану адресу. Перш ніж шукати заклад, потрібно ознайомитися з перевагами і особливостями доставки японської страви.

Особливості замовлення японських страв.

Основні інгредієнти суші завжди незмінні:
* Сумеші-спеціальний японський рис для суші, що відрізняється підвищеною клейкістю і вариться за певною технологією;
* Норі-листя червоних водоростей, за допомогою яких загортається велика частина видів суші;
* Соєвий соус (за бажанням, до певних видів суші);
* Риба-частіше сира або солона (тунець, лосось або вугор);
* Васабі-яскраво зелений соус з гострого на смак рослини Wasabi japonica.

Крім характерного зовнішнього вигляду є істотний ряд відмінностей:

  • роли відрізняються від суші методом виготовлення;
  • так, перші являють собою закручені у водорості норі рулети, а суші – шматочки морепродуктів, знаходяться на рисових коржиках;
  • до складу суші входять тільки морепродукти, в ролах можуть бути самі різні начинки;
  • суші подають виключно в холодному вигляді, а роли при подачі можуть підрум'янити і принести теплими;
  • роли готують з допомогою бамбукової циновки, суші – тільки руками.

Суші готують невеликого розміру, для того щоб їх не потрібно було відкушувати по половинці. Винятком є тільки ліпні суші і темаки, які можна відкушувати по кілька разів. Один з видів даної їжі-роли-просто не представляється можливим відкусити, не зруйнувавши їх цілісність. Їсти страву з японської кухні дозволяється як руками, так і за допомогою паличок. Згідно етикету представниці прекрасної статі повинні їсти суші спеціальними паличками, а сильна стать може вибрати зручний для себе спосіб – з паличками або без них.

У соус необхідно опускати тільки верхню частину отриманого продукту, але ні в якому разі не рис, після чого класти верхнім шаром на мову.

Переваги замовлення японських страв.

На сьогоднішній день величезна кількість людей віддають свою перевагу замовленню суші. Такому вибору сприяють наступні переваги:
1. Використовуються тільки якісні інгредієнти, на всі продукти є відповідні сертифікати якості, дотримуються традиційні технології виробництва;
2. Широкий асортимент вибору страв;
3. Прийнятна вартість страв, що робить їх доступними для кожного;
4. Економія сил і часу на приготування їжі;
5. Швидка і якісна доставка.

З появою ресторанів японської кухні, вони набули великої популярності. Особливо відвідувачам припало до смаку таке екзотичне блюдо, як суші. Воно відрізняється своєрідним смаком, неординарними приправами і виглядає незвично і апетитно. Напевно, складно знайти людину, яка хоч раз в житті не пробував суші.