Найпопулярніші принтери і МФУ Xerox

Переглядів: 266

Відома в усьому світі компанія Xerox порадувала своїх шанувальників випуском шести лазерних пристроїв: принтерів Phaser 3020/3052/3260 і МФУ WorkCentre 3025/3215/3225. Дані пристрої підходять для приватного і корпоративного використання.

Всі новинки працюють в монохромному режимі, відрізняються наявністю високопродуктивних процесорів частотою 600 МГц і підвищеного обсягу пам 'яті - від 128 МБ, що полегшує друк і обробку документів, що містять складні таблиці і графіки. Безліч переваг і корисних функцій, зокрема, висока продуктивність при виконанні складних завдань і надійність пристроїв, а також можливість бездротового друку, забезпечують істотне підвищення ефективності роботи з документами.

Принтери і МФУ відрізняються компактними розмірами, їх можна розміщувати на робочих столах. Апарати можуть підключатися до офісних апаратів через модулі Wi-Fi і USB, у деяких пристроїв є повноцінний інтерфейс Ethernet. Присутня можливість відправки документів на друк з планшетів, смартфонів та інших мобільних гаджетів на базі Android і iOS. Це забезпечують функції Xerox PrintBack і Apple AirPrint. Друк по дроту в швидкому і безпечному режимі проводиться за допомогою Wi-Fi Direct.

Як друковані носії для нових апаратів може використовуватися як звичайний офісний папір, так і нестандартні паперові аркуші, а ще

  • конверти;
  • листівки;
  • прозорі плівки;
  • картотечні листи;
  • інші матеріали.

Новинки Xerox забезпечують надвисокий рівень продуктивності при друку з використанням паперу стандартного формату А4.

Компактний принтер Xerox Phaser 3020

Прийшов на заміну моделям 3010 і 3040. Швидкість друку до 20 буд ./хв. робить його зручним для використання в домашніх кабінетах і невеликих офісах. У пристрої зібрані найнеобхідніші функції, які забезпечує виробник Xerox.

МФУ WorkCentre 3025

На сьогоднішній день є найменшим серед аналогічних пристроїв. Він доступний у двох конфігураціях: Bi і Ni (з мережевою картою, факсом і автопідатчиком документів, розрахованим на 40 аркушів). Даний апарат прийшов на заміну WorkCentre 3045. Він працює зі швидкістю 20 буд ./хв.

Xerox Phaser 3052

Має повноцінний мережевий інтерфейс Ethernet. Він замінив Xerox Phaser 3160N. Новий пристрій, завдяки високій швидкості друку та мережевому параметру, може бути успішно використано в робочих групах.

Xerox Phaser 3260

є найбільш доступним апаратом з додатком двостороннього друку в модельному ряду принтерів Xerox. Він працює зі швидкістю 28 буд ./хв. Цей принтер доступний у двох налаштуваннях: Di і DNi (з мережевим інтерфейсом Ethernet). Він замінив Xerox Phaser 3250.

Xerox WorkCentre 3125/3225

Замінили собою знамениті моделі Xerox WorkCentre 3210/3220. Обидва МФУ мають автоматичний податківець оригіналів і факсовий модуль. WorkCentre 3125 володіє швидкістю друку 26 буд ./хв., а WorkCentre 3225 - 28 буд ./хв. Також він має додаток двостороннього друку.

Всі новинки пройшли необхідні тестові випробування і показали себе як надійні, високопродуктивні та довговічні пристрої, що мають відмінний потенціал роботи в інтенсивному режимі. Їх можливості в області організації ефективного документообігу гідно оцінять як приватні, так і корпоративні користувачі.