Як підібраті автозапчастини: каталог запчастин

Переглядів: 248

Як підібраті автозапчастини? Якому бренду віддати перевагу? Що робити, якщо в найближчому автомагазині відсутні необхідні? А що якщо замовлено через інтернет, деталь доставлена і вона не підійшла? З цими та масою інших питань стикається щодня той, у кого в розпорядженні чотириколісний «залізний кінь». Здійснити правильний вибір допоможе електронний каталог запчастин.

Перед кожним власником авто стоїть питання обслуговування і ремонту свого «залізного коня». Хтось намагається заощадити, хтось балує свого улюбленця найкращим - єдиної думки немає, співвідношення ціна / якість кожен вибирає для себе сам - виходячи з бажань або можливостей.

Купити автозапчастини не складає проблем, але важливо ще й купити хороші запчастини за хорошою ціною, в цьому теж допоможе каталог запчастин.

Підбираючи запчастини, слід дотримуватися кількох правил:

• Дуже уважно слід підходити до вибору бренду. Обережним треба бути як при покупці найдешевших виробів невідомих фірм, так і при придбанні дорогої продукції широко розрекламованих компаній - великий ризик нарватися на низькопробну підробку. Для підстраховки треба звертати увагу на упаковку деталей - поважаючий себе виробник не стане економити на низьку якість друку зображень на упаковці, або інструкції по використанню.

• Вибирати запчастини слід в магазині з великим асортиментом - купуючи щось одне, напевно знадобиться ще якісь деталі або технологічні рідини, а купувати це все краще в одному місці - істотно економиться час, а при наявності дисконтної картки - ще й гроші. До того ж, в солідних магазинах зазвичай немає проблем з поверненням.

• При покупці запчастин, особливо для іномарок, слід підбирати деталі по VIN-номером - це допоможе уникнути безлічі проблем, тому що безліч модифікацій однієї моделі часом вносить сум'яття. Такий сервіс може надати не кожен магазин, а тільки той, в якому є свій каталог запчастин або організовано підключення до баз даних виробників або оптовиків.

• Намагаючись заощадити, слід пам'ятати, що є речі, на яких економити не варто. Так, копійчаний виграш на фільтрах і маслі може вилитися в багатотисячний ремонт двигуна.

Підбираючи запчастини, слід тримати ці правила в голові. До того ж, не варто соромитися звертатися за допомогою до продавців - вони можуть дати ділову пораду, який допоможе зробити правильний вибір, порекомендують відповідний каталог запчастин, підкажуть, які бренди сьогодні користуються популярністю і відрізняються надійністю.