Освітній пізнавально-розважальний сайт

Переглядів: 250

Отримати відповідь на будь-яке питання або пораду про те, що і в якій ситуації потрібно робити, ознайомитися з біографіями відомих осіб, а також з освітніми програмами з різних предметів, можна на спеціалізованому сайті, в ресурсах якого акумульована різнотематичні інформація. На https://dovidka.biz.ua/don-kihot-korotkiy-zmist/ можна прочитати твори в скороченому вигляді, що дозволить отримати уявлення про його сюжет, головних героїв і основних аспектів, та виявити основну ідею. На порталі можна пройти тестування, щоб оцінити рівень знань.

Про сервіс

У ресурсах сайту з акумульованої різнопрофільної інформацією можна отримати основні знання за освітньою програмою, а також розширити свій кругозір за счет додаткових відомостей. Контент на сервісі розподілений за категоріями кожна з яких може бути цікава певної категорії користувачів:

  • ВНЗ;
  • школа;
  • корисне.

ВНЗ

Меню ВНЗ сформована трьома розділами, в яких розкриваються питання в сфері медицини, економіки та психології. Вибравши в меню, що випадає, потрібну тематику, користувач перенаправляється на сторінку барвистого каталогу. Для спрощення навігації по ньому можна конкретизувати свій інтерес, перейдя в один з підрозділів - дієтологія, лікарі, хвороби.

Школа

В меню «Школа» безліч розділів, кожен з яких охоплює певний тематичний предмет. Щоб ознайомитися з контентом, потрібно зробити вибір, кликнувши на посилання з ідентифікатором теми. З огляду на наочності барвистого меню, не складно підібрати те, що потрібно. Варто відзначити, що в контенті розділу не тільки матеріали по шкільній програмі, але і понад неї. Інформація подається в простій і доступній формі, тому відвідання розділів з предметами, які в школі важко даються, тут можуть виявитися цікавим.

Корисне

У розділі корисного контенту можна ознайомитися з біографіями відомих особистостей і з цікавими фактами про знаменитостей. В окремому розділі можна поповнити свій багаж знань корисними рекомендаціями. Тут також можна добре провести час і отримати задоволення від контенту у вигляді віршів. Для спрощення навігації по розділу, він класифікований по тематикам пошуку підрозділи:

  • вірші;
  • комп'ютери;
  • поради;
  • народна мудрість;
  • презентації;
  • реферати.

Висновки

Портал з освітньо-розважальним контентом буде корисним при підготовці до занять, а також цікавий для проведення вільного часу. На ньому можна почитати скороченні твори, отримати корисні рекомендації та розслабитися при читанні віршів.