Парі матч стара версія офіційного сайту

Переглядів: 530

Букмекерська контора Паріматч існує з 1994-го року, коли вона буда заснована українським холдингом. С тих пір компанія активно розширює свою діяльність по всьому світу, охоплює все більшу кількість користувачів. Сьогодні є можливість робити ставки на безліч видів спорту в онлайн-режимі завдяки офіційному сайту букмекера. В Україні він функціонує у доменній зоні com.

Перехід на нову версію

Букмекерська контора Паріматч постійно вдосконалюється та бажає йти в одну ногу з часом, тому оновлює програмне забезпечення. В 2016-му році відбувся перехід на новий варіант офіційного сайту. При цьому Пари Матч стара версія не була видалена та залишилася функціональною. Досвідчені користувачі звикли до неї, та вважають її більш зручнішою. Хоча в глобальному плані нічого не змінилося: просто оновився дизайн сторінок, а початкова сторінка буда адаптована під потреби беттерів. Також з’явилися нові рекламні банери.

Будь який бажаючий може у головному меню перейти до старої версії сайту, якщо йому так більш зручно. Його зустріне традиційне для букмекера Паріматч меню, витримане у жовто-червоних тонах з основними категоріями:

  • спорт;
  • лайф;
  • результати;
  • мобайл.

Реєстрація у старій версії

Кнопка входу до аккаунту тут розташовується у верхній частині екрану. Там же знаходиться реєстраційна форма, яку слід заповнити новим користувачам. Реєстрація у старій версії Парі матч ніяк не відрізняється від нової, тому потрібно пройти ті самі процедури. Вона можлива тільки повнолітнім особам, яким необхідно пройти декілька етапів:

  1. внести обов’язкові дані про себе: дату народження, персональну інформацію;
  2. підтвердити особу за номером мобільного телефону або електронною поштовою адресою;
  3. дати згоду на використання персональних даних користувача, обробку особистої інформації (вона залишиться конфіденційною).

Після виконання цих дій клієнт зможе постійно заходити на сайт (стару або нову версію) після введення номеру телефону або email та паролю.

Наявні бонуси старій версії

Паріматч старая версія підготувала для користувачів приємний бонус для гри у тому випадку, якщо вони реєструються через спеціальне акційне посилання. В цьому разі можна отримати додаткові п’ятсот гривень на рахунок. В цілому, діє стандартна схема бонусів, за якою при поповненні рахунку в перший раз можна розраховувати на 2500 гривень за акційною пропозицією. Ці кошті будуть зараховані протягом трьох днів. Також діє програма лояльності, за якою постійні клієнти сервісу можуть користуватися без депозитними бонусами, функціями кешбеку та іншими вигідними пропозиціями.

Лінійка ставок у старій версії

Гравець має змогу ставити на більш ніж двадцять видів спорту, у яких є сотні міжнародних та національних змагань. Сервіс Паріматч охоплює не тільки популярні футбольні, тенісні, хокейні, баскетбольні змагання та боксерські поєдинки, але й турніри з кіберспорту, інші менш знамениті види спорту. Користувач при вході має змогу відразу бачити, які протистояння для беттингу наявні на даний момент. Можна робити ставки в лайв-режимі, причому не тільки на перемогу, але й на фору, тотал, окремих гравців, також можливо грати в ігрові автомати казино https://art-insight.com.ua з отримання безкоштивних фріспінів від Парі Матч

Поповнення рахунку

Паріматч у старій версії не викличе у користувача дискомфорту, адже поповнювати рахунок та отримувати виграші можна стандартними способами:

  1. банківськими картки VISA і Mastercard;
  2. електронними гаманцями WebMoney, Skrill, Neteller, AdvCash, Qiwi, ЯндексГроші;
  3. банківськими переказами;
  4. поповненнями мобільного рахунку.

Плюси та мінуси старої версії

Стара версія відкриває користувачам простий і зручний інтерфейс, який буде доступним навіть людям с застарілими моделями гаджетів. Однак оновлена версія є більш зручною: в ній зменшилася кількість реклами, вся необхідна інформація представлена компактно і в одному місці. В будь-якому разі, кожен гравець сам обирає, яку версію використовувати. Вони обидві доступні для скачування на мобільних платформах.