Як купити однокімнатну квартиру у Львові без посередників

Переглядів: 642

Для багатьох покупка квартири - це довгоочікуваний і важливий захід. Як правило, багато питань викликає сам процес укладення угоди, так як майно дороге і втрати можуть бути солідними. Відповідно, щоб звести ризики до мінімуму, багато хто воліє залучити ріелтора. Спеціаліст все проконтролює і попередить, якщо виникнуть ризики. Ось тільки послуги ріелтора досить недешеві, близько 5-7% від загальної вартості нерухомості. В результаті, багато хто воліє купити однокімнатну квартиру у Львові без посередників, щоб значно заощадити на майбутній угоді.

Як відшукати підходящий варіант

Більшість оголошень викладається посередниками, і тільки певна частина - господарі. В результаті, пошук може затягнутися на тривалий час. Хоча зараз доступні спеціалізовані платформи, де закритий доступ ріелторам. Всі оголошення проходять ретельну перевірку, тому всі вони тільки від власників власного житла.

Вподобану квартиру потрібно ще переглянути. Звичайно, зазвичай в оголошенні присутні певні фотографії. Однак вони не дозволяють повністю оцінити поточний стан житла. Огляд найкраще проводити вдень і приходити з другом. В такому випадку нічого не вислизне. Дивимося не тільки квартиру, але і під'їзд, так як тут теж можуть ховатися неприємні сюрпризи. По можливості можна навіть поговорити з сусідами.

Уважно вивчаємо історію квартири

Перш ніж оформити угоду, потрібно уважно перевірити вибране житло, щоб потім не мати проблем. Які моменти вимагають підвищеної уваги:

  • наявність обтяжень,
  • інформацію про зареєстрованих людей,
  • хто власник,
  • історія попередніх угод, особливо, якщо квартира за останній час часто продавалася.

Все це займе певний час, але угода буде повністю прозорою і безпечною.

Обов'язково торгуємося з власником нерухомості. Нехай навіть не велика знижка буде, але все одно приємно, враховуючи, що ще у планах облаштування нової квартири. Купити квартиру без посередників цілком реально. Для цього зараз є все необхідне. Головне не поспішати і розважливо підходити до всіх моментів. В такому випадку все пройде чітко і без проблем.