Durex Extra Safe: чотири правила ефективного використання презервативів

Переглядів: 455

Один з найпопулярніших методів контрацепції у всьому світі —  чоловічі презервативи. У разі правильного застосування вони забезпечують високий захист від небажаної вагітності, а також знижують ризик зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом. Сумісно з експертами durex.ua, ми розповімо про чотири ефективних правила використання презервативів.

Durex Extra Safe: правильно зберігайте презервативи

Усі презервативи Durex Extra Safe проходять перевірку на якість та дерматологічно протестовані. Однак у разі тривалого впливу прямого сонячного світла і надлишкового тепла презервативи втрачають свою міцність. Це правило також стосується зберігання презервативів у задній кишені. Якщо ви постійно сидите в джинсах, де носите контрацептив, то нагріваєте його, що в свою чергу може негативно позначитись на функціях захисту виробу.

Варто не забувати також перевіряти термін придатності презервативу: засоби контрацепції з додавання сперміцидів або інших речовини після закінчення строку придатності повністю втрачають свою ефективність.

Durex Extra Safe: комбінуйте із лубрикантами

Сьогодні презервативи виготовляються з додатковою змазкою, що збільшує насолоду від сексу. Майже всі гелі-змазки Durex безпечні для використання з чоловічими презервативами. Для анального сексу та ще більшого задоволення експерти радять використовувати додатковий лубрикант. Також змазка захистить від додаткового тертя, допоможе мінімізувати неприємні відчуття — проникнення буде швидким та безболісним.

Не забувайте уважно читати інструкцію у разі застосування лубриканта з презервативами. Для латексних контрацептивів обирайте гелі на водній або силіконовій основі, оскільки змазки на масляній основі можуть зменшити міцність кондому.

Широкий вибір лубрикантів для презервативів Durex Extra Safe та порад з використання можна знайти на сайті www.durex.ua.

Durex Extra Safe: купуйте свій розмір

Це саме той випадок, коли розмір має значення і дуже важливе. Презервативи, як і чоловічий пеніс, бувають різних розмірів і форм.Тому перед початком статевого акту переконайтесь, що виріб вам за розміром. Чому це важливо:

  • Якщо презерватив прилягає нещільно, то виріб не зможе захистити вас у повній мірі та виконати свої функції.
  • У випадку занадто малого розміру, кондом буде сильно тиснути на статевий орган, що призведе до втрати чутливості,  вялості або травми.
  • Під час сексу занадто тісний презерватив може порватися.
  • У свою чергу якщо презерватив завеликий, то він може зіскочити. Крім того, відчуття можуть бути менш яскравими через рух презерватива і тертя.

Не дозволяйте такій дрібниці зіпсувати задоволення від сексу.

Durex Extra Safe: використовуйте презерватив правильно

Обираючи презервативи Durex Extra Safe переконайтеся, що ви правильно їх не тільки зберігаєте, але й застосовуєте. Правильне використання презервативів допоможе вам захистити себе і свого партнера від небажаної вагітності, а також сексуально-трансмісивних захворювань. Основні поради:

  • Не використовуйте одночасно два презервативи, надягаючи їх один на інший.
  • Переконайтеся, що в пориві пристрасті помилково не вдягали виріб внутрішньою стороною назовні.
  • Відкривайте упаковку презерватива обережно, намагаючись не пошкодити її.
  • Після використання переконайтеся в тому, що презерватив цілий.
  • Ніколи не використовуйте презерватив вдруге.

Насолоджуйтесь сексом та експерементуйте, не жертвуючи комфортом.