Весільні сукні, яку обрати для святкування взимку?

Переглядів: 305
Святкування весілля взимку не настільки популярне, як влітку. Але з кожним роком кількість зимових весіль зростає. І це не дивно, адже такий варіант має великі плюси: - легше замовити бенкет в ресторані, адже немає таких шалених черг і записів, як влітку; - Надзвичайно гарна та казкова весільна фотосесія на фоні зимових пейзажів.

Але є і недоліки. Основна і найважливіша проблема зимового весілля – це підбір весільного плаття для нареченої. Адже тут важливо, щоб воно було не просто гарне, а ще й щоб в ньому було зручно і тепло настільки, наскільки це можливо. Тут нам на поміч прийдуть весільні сукні класичного А-силуету на довгий рукав, котрі гармонійно дивляться в дуеті і з в’язаним болеро, і з шерстяним кардиганом, і з широким шарфом-палантином. Крім того, в 2017 році сукні А-силуету з ретро нотками є на піці популярності весільної моди.

Якщо ж Ви з дитинства мріяли про пишну весільну сукню, як в принцеси, з відкритими плечима та глибоким декольте. Але тепер боїтесь, що весілля в сніжну пору перекреслить Ваші дитячі мрії, то не варто переживати – Вам на допомогу прийдуть коротенькі хутрові манто або шубки. Проте і тут, як всюди є свої секрети. Варто вибрати манто або шубку з натурального хутра, так Вам буде тепліше. Крім того, натуральне хутро додасть розкоші у Ваш образ.

Весільні плаття фасону «рибка» гарно доповнять кашемірові пальто в французькому стилі. Особливо стильно будуть виглядати пальто в нюдовій кольоровій гамі. В цьому вбранні Ви будете виглядати елегантно та загадково, як кінозірка 30-их років.

Сподіваюсь цією коротенькою заміткою ми змогли переконати Вас на користь святкування весілля взимку, а сумніви, тих хто вже запланував цю найважливішу подію в житті на зимовий період, змогли розвіяти)

Всі варіанти весільних суконь, перелічених вище, та верхнього одягу до них – Ви знайдете в нашому салоні «ОКСІ» або на нашому сайті http://okci.in.ua