Смаколики кожного дня

Переглядів: 311

Щоденні кухонні обов’язки дуже часто перетворюються на справи, які робити не хочеться. Не додають особливої новизни у цьому й однакові страви: борщ, суп з овочами, знов борщ і так кожного дня по колу. Але зробити меню сім’ї більш різноманітним чомусь погоджуються не всі хазяйки.

Фотографії та інструкції

Доволі часто рецепти багатьох страв можна знайти в інтернеті, але не всі вони мають ілюстрації на кожній стадії роботи, або сама рецептура дається неповною. У такому випадку навіть людям з багатим досвідом приготування складних страв буде нелегко, не кажучи вже про новачків у непростій кулінарній справі.

Вийти з такої ситуації допоможе сайт http://navari.com.ua/, який не тільки подарує у домашню колекцію смачних страв нові рецепти, а й у подробицях розповість на своїх сторінках, як конкретно потрібно робити щось на кожній окремій стадії роботи.

Такий підхід особливо порадує молодих жінок, не маючих досвіду, кулінарів-аматорів, яким вже набридло їсти все те саме, а також холостяків.

Окрім простоти інструкцій автори порталу змогли додати до своєї роботи родзинку. Так, наприклад, у розповіді про приготування салатів кулінари також радять, як треба поєднувати продукти. Це допомагає формувати правильні смаки на початку своєї кулінарної кар’єри.

Кулінарна книга на віртуальних сторінках

Щоб знайти необхідний рецепт, треба зануритись в електронний каталог, а система фільтрів допоможе зорієнтуватися набагато швидше. З її допомогою користувач отримає незвичайні рецепти з таких категорій:

  • перші страви;
  • другі страви та гарніри;
  • випічка;
  •  закуски;
  • салати;
  • десерти;
  • напої.

Окрім цього кожного дня адміністрація порталу обирає найкращий рецепт дня та публікує його. Це може бути як святкова страва до якогось тематичного дня, або просто сезонний смаколик, який сподобається дорослим та дітям.

Постійні користувачі також високо оцінюють розділ кулінарних порад та хитрощів. З його допомогою господині перетворюються на справжніх хранительок сімейного вогнища, які знають усі тонкощі по випіканню ніжних коржів, або смажать котлети без зайвого жиру.

Усе це приходить до багатьох люблячих готувати людей згодом, через проби та помилки. Але якщо не дуже хочеться витрачати власний час на майстрування вже відомої всім моделі велосипеду, то більш практично буде звернутися за допомогою порадників с сайту «Навари».