Усик vs. Дюбуа: всі прогнози на бій і сервіси онлайн-трансляції

Переглядів: 280

Чемпіон світу (IBF, IBO, WBA і WBO) у суперважкій вазі, українець Олександр Усик проведе захист своїх титулів, зустрівшись із британцем Даніелем Дюбуа вже 26 серпня. Бій Усик - Дюбуа відбудеться в польському місті Вроцлав. Два важковаговики зустрінуться на "Тарчинські Арена", щоб продемонструвати любителям спорту свою силу і прагнення до завоювання або утримання чемпіонського титулу.

Регулярний чемпіон світу за версією WBA Даніель Дюбуа хоче заявити про себе, відібравши титул в українського боксера. Олександр Усик зробить усе, щоб перемогти опонента напередодні можливого поєдинку з чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі. Бій Усик-Дюбуа стане хедлайнером вечора боксу K2 Promotions.

Ставки на бій Усик - Дюбуа 

Сьогодні дуже популярні ставки на бокс між українським і британським боксерами. Це не тільки можливість підтримати Олександра Усика і мотивувати себе на перегляд поєдинку від початку і до кінця, а й шанс отримати фінансову винагороду за перемогу українського боксера. Сьогодні в багатьох онлайн-букмекерських конторах можна зробити ставку на перемогу українця-важковаговика.

Якщо ж ви хочете поставити на інший результат поєдинку Усик-Дюбуа, то вам слід уважно вивчити останні бої українського і британського спортсменів. Наприклад, останній поєдинок українського важковаговика відбувся в серпні 2022 року - Олександр переміг британського боксера Ентоні Джошуа. Останні п'ять поєдинків нашого боксера ознаменувалися перемогами. Менеджер Усика вже давно веде переговори про організацію поєдинку між українським боксером і Тайсоном Ф'юрі, але поки безрезультатно.

Британський боксер Деніел Дюбуа за свою професійну кар'єру провів всього 20 боїв, в яких один раз програв і 19 завершилися його перемогою (18 нокаутом). Перш ніж зробити ставки на бій, рекомендується вивчити прогнози і пропоновані букмекерами коефіцієнти.

Прогнози на бій Усик - Дюбуа 

За прогнозами букмекерів, український боксер є явним фаворитом на перемогу в цьому поєдинку. На думку спортивних аналітиків, Олександр Усик зможе захистити власні пояси, перемогти суперника з Великої Британії. Прогнози букмекерів на бій Усик - Дюбуа:

  1. перемога українця - 1.12;
  2. перемога британця - 7.0;
  3. нічия - 26.00.

Водночас експерти роблять прогноз, що поєдинок Усик-Дюбуа може закінчитися достроково перемогою українського важковаговика (коефіцієнт 1,52). Букмекери оцінюють шанси британського боксера на дострокове завершення поєдинку нокаутом у 9,5. Коефіцієнт на перемогу українця за очками становить 3,5, а суперника британця - 19,00. Зробити ставки на бій із такими коефіцієнтами можна в багатьох онлайн букмекерських конторах.

Де можна подивитися зустріч Усика з Дюбуа?  

Зробивши ставки на бій, ви зможете спостерігати за поєдинком двох важковаговиків, підтримувати українського боксера та отримати за це винагороду, у разі його перемоги. В Україні пряму трансляцію поєдинку вестиме відеосервіс Megogo. Низка спортивних платформ також вестимуть текстові трансляції поєдинку.