Мелбет або Парі Матч: який сайт краще для ставок на спорт в Україні?

Переглядів: 230

Україна має багато букмекерських контор, які змагаються за звання найкращої, оскільки в умовах високої конкуренції важливо пропонувати клієнтам вигідні умови при укладанні парі. Кожен букмекер намагається розширити перелік доступних подій з різних спортивних дисциплін та пропонувати бонусні програми. Однак, у березні 2023 року рейтинговий сайт ПаріМатч був заблокований через санкції. Melbet за інформацією з afsckyiv.com є гарною альтернативою для українських бетторів. Бк є менш популярною в Україні, проте її рейтинги, можливості та бонусна політика заслуговують уваги гравців. Парі Матч довгий час був лідером на ринку, проте зараз він працює нелегально на території України. Він заблокований, а гроші гравців заморожені. Тому вам краще розглянути альтернативну букмекерську контору Мелбет.

Доступ до ставок з мобільних телефонів

Букмекерські контори пропонують можливість ставок з мобільних телефонів через завантаження програмного забезпечення. Букмекер Мелбет пропонує скачування програмного забезпечення під операційні системи iOS та Android на офіційному сайті. Ви швидко знайдете інформацію на сайті букмекера та зможете безкоштовно завантажити файл, який після розпакування дозволить вам робити ставки на спорт з мобільного телефону. Парі Матч також має додаток, проте для його пошуку знадобиться більше часу. Всі функції, включаючи ставки в режимі реального часу, доступні через програмний додаток. Ви можете насолодитися розширеними можливостями букмекерської контори, користуватися бонусами та долучатися до якісних відеотрансляцій в режимі реального часу.

Умови для ставок

Обидві розглянуті нами букмекерські контори встановлюють низькі показники маржі. Це означає, що гравець може отримати майже повну суму свого виграшу. Букмекерські контори мають схожі коефіцієнти на спортивні події. Крім основних результатів, вони також пропонують багато додаткових параметрів.

Фінансові операції

Букмекерська контора Мелбет є гнучкою з точки зору фінансових транзакцій. Вона пропонує розрахунки не лише за допомогою банківських карток, але й іншими методами, такими як:

  • електронні гаманці;
  • банківські перекази;
  • криптовалюти.

Парі Матч обмежується лише використанням банківських карток Visa та Mastercard. З точки зору доступу до фінансових операцій, Мелбет вважається зручнішим та популярнішим. Попри відсутність української ліцензії, багато гравців обирають саме цей сайт, оскільки він має міжнародну ліцензію. З урахуванням всіх аргументів, перевагу можна віддати Мелбет. Цей сайт не заблокований на території України та пропонує безліч цікавих переваг. Додаткові плюси та мінуси ви зможете встановити самостійно після реєстрації на сайті букмекера. Гарантовано в перспективі ви зможете отримувати виграші, оскільки це забезпечується політикою цих закладів.   Хочеш дізнатись як обіграти букмекерську контору?