Де знайти заробіток в інтернеті 2022

Переглядів: 620

Цього року фінансові справи багатьох сімей змушують бажати кращого. Спеціалісти багатьох професій втратили попит на свої послуги. Так само, роль грає і географія. Якщо в великих містах достатньо хоч якихось вакансій, то у меньших містечках та селах проблеми навіть з пошуком місця продавчині. На допомогу прийде заробіток в інтернеті. Дохід від нього виплачується на картку, а отже - може використовуватися скрізь. Найпростіші способи такого заробітку - це ігрові автомати на гроші, біржі виконання завдань та криптовалюти.

Фріланс-біржі: заробіток для копірайтерів, дизайнерів та СММників

Сучасні діджитал-професії заточені на можливість заробляти у будь-якій точці світу. Зробити це можна, шукаючи замовників через онлайн біржі фрілансу. Біржа фрілансу - це місце, де замовники розміщують деталі роботи, яку потрібно виконати. А виконавці подають заявки, щоб взятися за цю роботу. Заявки можуть прийматися на конкурсній основі чи без неї. В першому випадку, замовник сам обирає з надісланих заявок того виконавця, який йому найбільше подобається. У другому - робота відходить першому, хто на неї погодиться. Але оплата буде мінімальною. На біржах фрілансу найпростіше знайти роботу фахівцям таких професій:

  • дизайнер,
  • копірайтер,
  • редактор,
  • фотограф,
  • ілюстратор,
  • коректор,
  • маркетолог,
  • SMM-менеджер,
  • відеомонтажер та інші.

Щоб почати заробляти на фріланс біржі, виконавець має зареєструватися на ній та вказати дані картки чи гаманця, на який будуть виводитися гроші. Найчастіше також треба підтвердити свою кваліфікацію. Це можна зробити, виконавши завдання чи завантаживши портфоліо. Для початківців

Криптовалюти: торгівля електронними грошима

Ще один популярний спосіб заробітку - криптовалюти. Заробляти за їх допомогою можна наступними способами:

  1. Дохід від зростання курсу. Всі, хто купив біткоїни одразу після їх появи - змогли заробити на них тисячі чи навіть мільйони доларів. Нові криптовалюти з'являються постійно. Головне - виділити серед них ті, які зростуть достатньо.
  2. Гра на курсах валют. Вона схожа на те, чим займаються брокери під час гри на біржі.
  3. Майнінг. Це отримання грошової винагороди за виконання математичних операцій, які підтверджують криптовалютні оборудки.