Віталій Козловський зізнався, як змінилося його життя з появою сина та як планує його виховувати

Переглядів: 240

4 квітня 2024 19:30

Віталій Козловський зізнався, як змінилося його життя з появою сина та як планує його виховувати фото

Артист розповів про риси, які закладатиме в малюкові.

Український співак і захисник Віталій Козловський після народження сина Оскара розповів, як минають перші тижні життя з ним.

Так, за словами щасливого новоспеченого тата, він постійно говорить і наспівує малюкові. Сам артист зазначає, що він вбачає у своєму сині продовження життя власного батька, який, на жаль, помер декілька років тому. Тож, Віталій планує наділити дитину якнайкращими якостями й обіцяє бути надійною опорою.

"Я сьогодні розумію, що мій тато продовжується у моєму сині, я не можу сьогодні плакати. Я, коли дивлюсь на свого сина, посміхаюся. Можу сидіти годинами, покласти на руку, роздивлятися, співати пісні, розповідати, що буду його охороняти, і дам виховання, якого у мене не було, що треба цінувати життя, берегти жінок. Я його дуже сильно люблю. Я ніколи не буду його бити, мене страшенно мама била, тато один раз - я це запам'ятав. Мама була "поганим поліцейським", а дитині треба бути другом. Я хочу, щоб син був джентльменом, щоб він відкривав двері жінкам, витрачав гроші на квіти, коли йде в гості до дівчини, поважав людей, був гідною людиною, щоб говорив правду, поважав країну, в якій живе, бо мене в цьому плані не виховували. Але я знаю, це буде абсолютна любов, я його обожнюю", - розповів Козловський в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Своє особисте життя Козловський тримає за сімома замками. Втім, після народження сина співак наважився розсекретити, що його дружиною стала його піарниця Юлія Бакуменко, яка вже протягом багатьох років разом з ним. Так, зірка вперше розповів історію освідчення коханій. За його словами, це відбулося спонтанно просто вдома у них на кухні. Одружилися закохані без гостей.




Схожі новини: