Працювали ночами: у Запоріжжі комунальники відремонтували найбільш аварійні ділянки дороги на Хортиці

Переглядів: 210

26 березня 2024 23:15

Працювали ночами: у Запоріжжі комунальники відремонтували найбільш аварійні ділянки дороги на Хортиці фото

Дякуючи злагодженій роботі шляховиків, асфальтне покриття на острові Хортиця відновлено за чотири ночі

Про це директор департаменту муніципального управління Запорізької міської ради Віталій Лисенко повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Хоча реконструкція чи капітальний ремонт цієї дороги наразі неможливі, ми все ж зуміли в стислі терміни привести її до нормального експлуатаційного стану.

Трохи згодом після завершення закупівельно-договірних процедур, КП "Елуаш" повернеться на даний об'єкт, щоб завершити поточний ремонт правих смуг руху в обидва напрямки, які потребують трохи серйознішого втручання та більшої уваги.

Ми зосереджуємо всі зусилля та оперативно реагуємо на непередбачувані виклики, щоб мешканці міста відчували якнайменше незручностей», - говориться у повідомленні.

В тему

На ремонт дороги на острові Хортиця від Аркового мосту до моста Преображенського, яка після обстрілу Дніпрогесу стала використовуватися дуже інтенсивно, депутати Запорізької міської ради виділили кошти.

22 березня, коли росіяни обстріляли Запоріжжя, депутати зібрались на позачергову сесію, де схвалили рішення про виділення 10 мільйонів гривень на терміновий ремонт.

Наразі це єдиний шлях, окрім пошкодженої греблі Дніпровської ГЕС, по якому запоріжці можуть дістатись з правого берега міста на інший.

«ЕЛУАШ» прорахував, що повна заміна асфальту на цій ділянці дороги коштує близько 40 мільйонів гривень, а ямковий ремонт - 10 мільйонів.

«Вирішили: правкою від комісії прийняли на сесії зміну до бюджету. Згідно неї перерозподілено 10 мільйонів гривень», - розповів депутат фракції «Європейська Солідарність», член бюджетної комісії Дмитро Кирильчук.

Завдяки прийнятому рішенню роботи з ремонту доріг розпочали вночі того ж дня.




Схожі новини: