Імовірна коханка принца Вільяма: хто така маркіза Роуз Генбері, чиє ім'я опинилося в Twitter-трендах

Переглядів: 156

19 березня 2024 12:20

Імовірна коханка принца Вільяма: хто така маркіза Роуз Генбері, чиє імя опинилося в Twitter-трендах фото

Поки принцеса Вельська Кейт Міддлтон вже третій місяць поспіль не з'являється на публіці, мережею продовжують ширитися чутки щодо того, яка драма може насправді розігруватися "за лаштунками" королівської сім'ї.

Так, одна з версій, яку обговорюють, це адюльтер чоловіка Кетрін, принца Вільяма з такою собі Роуз Генбері.

Що це за одна і чому її ім'я останніми днями потрапило в тренди у X (колишньому Twitter), розказує Entertainment Tonight.

Отже, за свою "популярністю" в соцмережі 39-річна Генбері має дякувати американському коміку і телеведучому Стівенові Колберту, який днями присвятив 3-хвилинний монолог у своїй програмі "The Late Show" чуткам про подружню зраду принца Вільяма.

"Отже, гадаю, всі ми знаємо, хто та жінка, про яку іде мова - скажіть це разом зі мною - маркіза Чолмондейлі... чутки про роман між Вільямом і нею ходили з 2019-го року. Як писали тоді таблоїди, коли Кейт буцімто запитала його про це, він віджартувався, сказавши, що нічого нема. "Ха-ха" - завжди хороша відповідь, коли дружина звинувачує тебе у зраді", - зазначив телеведучий.

Повідомивши глядачам, що Генбері - дружина одного з близьких друзів Вільяма, 63-річного Девіда Роксевіджа, Стівен окремо покепкував із прізвища останнього, розклавши те на слова "rock" (рок, брила, скеля) і "savage" (дикий).

"Справді? Роксевідж? Звучить більше як музикант із "Флінстоунів", аніж британський аристократ", - заявив Колберт.

Девід Джордж Філіп Роксевідж, 7-ий маркіз Чолмондейлі та Сара Роуз Генбері познайомилися в Італії в 2003-му та побралися влітку 2009-го . Подружжя виховує трьох спільних дітей: 14-річних Александра та Олівера (він був одним із пажів на коронації Чарльза ІІІ) і 8-річну Айріс.

Роуз, яка до шлюбу працювала моделлю, теж належить до шляхетної сім'ї. Наприклад, її бабця, леді Елізабет Ламбарт була однією з дружок на весіллі Єлизавети ІІ з принцом Філіпом.

Уперше припущення про те, що принц Вільям закрутив інтрижку з Роуз, жовта преса зробила у 2019-му році, помітивши, що між Кейт та її колишньою приятелькою раптово пробігла чорна кицька. А ще якраз тоді стався нашумілий епізод, коли Міддлтон різко відсмикнула плече, щойно до нього торкнувся її чоловік - і це вхопили камери.

Таблоїд

 




Схожі новини: