"Я, "Побєда" і Берлін": Тіна Кароль і дочка Кузьми Скрябіна з'явилися на прем'єрі в Києві

Переглядів: 264

13 березня 2024 23:30

Я, Побєда і Берлін: Тіна Кароль і дочка Кузьми Скрябіна зявилися на премєрі в Києві  фото

В українській столиці відбулася довгоочікувана прем'єра фільму, створеного за мотивами твору лідера гурту "Скрябін". На прем'єрі з'явилися топові українські знаменитості.

12 березня у київському кінотеатрі "Оскар" відбулася масштабна прем'єра фільму, знятого за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна, — "Я, Побєла і Берлін". Подія стала центром світського життя української столиці, зібравши відомих артистів, ведучих, журналістів, стилістів і блогерів. Фокус побував на зірковій прем'єрі.

Спочатку дата прем'єри була запланована на 17 березня 2022 року, але, як відомо, на етапі підготовки прокату картини сталося повномасштабне вторгнення РФ в Україну, що відклало прем'єру на довгі два роки.

Про що фільм "Я, Перемога і Берлін"

Сюжет фільму занурює глядачів в епоху 1990-х — період пострадянської романтики в Україні, що стала тлом для яскравих юнацьких очікувань Андрія Кузьменка (Кузьма Скрябін). Кричущий стиль, відчайдушні молодіжні події, фоном для яких виступив плейлист каверів пісень Скрябіна.

Знакова подія зібрала численних представників ЗМІ, команду та зірок фільму, велику кількість зіркових гостей. Фільм був предаставлений зірками картини: актором Іваном Бліндарем, актрисою Марією Стопник, а також продюсерами фільму Олексієм Терентьєвим, Ольгою Пантелеймоновою, Юрієм Артеменко. Гостями показу також стали українські зірки, інфлюенсери, телеведучі, друзі, гурт СКРЯБІН і сім'я Андрія Кузьменка — дружина Світлана та донька Барбара.

Знаковими гостями події стала низка топових музикантів, які працювали над унікальним саундтреком, — Wellboy, Женя Галич і гурт O.TORVALD, ТНМК, Тіна Кароль, Антитіла.

Тіна Кароль

Більше фото  з прем'єри за посиланням




Схожі новини: