74-річна Алла Пугачова відірвалася під український народний хіт і довела до істерики росіян

Переглядів: 223

5 березня 2024 16:45

74-річна Алла Пугачова відірвалася під український народний хіт і довела до істерики росіян фото

Артистка показалася з друзями на яхті й підірвала Мережу.

Російська співачка Алла Пугачова приголомшила фанів неочікуваним вибором композиції для вечірки за кордоном.

Так, у своєму фотоблозі зірка оприлюднила кадри під час відпочинку. За словами 74-річної Пугачової, вони з друзями зібралися, щоб відсвяткувати першу неділю весни. Співачка стоїть на тлі водойми та інших яхт. А ось атмосферу свята доповнює в цей момент українська народна пісня "Ой на горі два дубки". Втім, композиція лунала без слів — лише мелодія. В кадрі весела Пугачова пританцьовує з друзями і дивує своїм молодим виглядом.

"Круто відгуляли "Першу неділю весни"! Дякую всім за квіти, вітання та щоденну радість від моїх вірних шанувальників. Живемо далі. Не хвилюйтеся за мене!", – написала Алла Пугачова.

У коментарях під відео зібралося чимало прихильників з України. Вони були здивовані вибором пісні та зазначили, що Алла Пугачова – неймовірна людина. Натомість росіян накрила хвиля гніву, тому вони залишили безліч негативних коментарів, де засудили знаменитість за її позицію та на емоціях розкритикували зовнішність. І у відповідь на її слова додали, що за неї зовсім не хвилюються і геть її забули.

Ой на горі два дубки! Наша рідна українська пісня! Дякуємо, Алло, Вам за людяність!

Що це? Сумне видовище. Пісні ваші старі любимо, а вас нову і не згадуємо.

А хто взагалі за вас хвилюється? Давно вже вас не знаємо.

Що зробила з собою? Цікаво, який вигляд маєте без фільтрів? Який фальшивий вигляд має вся ця ваша забава.

Зазначимо, разом з Аллою Пугачовою висловився і її чоловік, співак Максим Галкін. Артист заговорив українською та згадав трагедію, яка трапилася в ніч проти 2 березня в Одесі, де з-під завалів діставали мертві тіла дітей.

Джерело: ТСН




Схожі новини: