Данилко з рибою, Хома без бороди та Кароль-мрійниця: дитячі фото зірок, якими вони ділилися в мережі

Переглядів: 210

4 березня 2024 20:15

Данилко з рибою, Хома без бороди та Кароль-мрійниця: дитячі фото зірок, якими вони ділилися в мережі фото

Милі, кумедні та подекуди геть не схожі на себе теперішніх. Українські знаменитості мають чимало цікавих історій зі свого дитинства та шкільних років. Ними та своїми дитячими фото вони охоче діляться зі своїми прихильниками.

Чи здогадалися б ви одразу хто є хто на цих світлинах?

АНДРІЙ ДАНИЛКО

Чи здогадувався цей малий хлопчик, що за декілька десятків років створить найвпізнаваніший персонаж Вєрки Сердючки і підкорюватиме сцену не лише в Україні, але й за кордоном? З дитинства 50-річний артист Андрій Данилко проявляв творчі таланти: малював, виступав у школі та літньому таборі, цікавився театром та брав участь у команді КВК.

Утім, як зізнавався сам артист, його дитячі роки не були такими безтурботними. Батько Данилка мав звичку випивати і вночі приходити до його матері Світлани з’ясовувати стосунки. За хвилину маленький Андрій змушений був викликати поліцію.

Хоч образи на батька артист не тримає, і з мамою в нього були добрі, дружні стосунки, все ж ця історія наклала на нього відбиток – Данилко не зміг створити свою родину.

ОЛЬГА СУМСЬКА

Українські знаменитості люблять пригадати своє дитинство та поділитися історіям. Так, 57-річна акторка Ольга Сумська згадувала свої 14 років і життя у Запоріжжі. Тоді її батько-актор В’ячеслав Сумський взимку власноруч створював для підлітків ковзанку. Зірка заначила, що дуже мріяла про справжні ковзани для фігурного катання, а не прості хлопчакові, які тоді в неї були. Та попри це вона зауважує, що дитинство в неї було щасливе.

МИХАЙЛО ХОМА (DZIDZIO)

Здавалося, що цей артист вже народився із бородою – його сценічною родзинкою. Але 40-річний співак Михайло Хома, відомий на псевдо DZIDZIO, сам спростував це.

Михало Хома в дитинстві цікавився музикою і демонстрував неабиякі таланти. Лишень уявіть – ще та сама борода в нього не виросла, а він вже виконував пісню "O Sole Mio" з репертуару Робертіно Лоретті. Як пригадував артист, для того виступу мама спеціально купила молодому таланту костюм, а той від солідності так напружував груди, що ледь не луснув під час співу.

НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ

Знайдіть відмінності між маленькою та дорослою Настею. Саме такий косплей влаштувала 36-річна співачка, сфотографувавшись у такій самій червоній кепці, що й в дитинстві.

Каменських зізнавалася, що з дитинства мріяла стати співачкою, бо вже тоді її оточували музика та співи. Тому зірка впевнено крокувала до своєї мети і дитяча мрія стала реальністю.

ОЛЯ ПОЛЯКОВА

Все ті ж коси і густий чубчик – 45-річна співачка Оля Полякова геть не змінилася, порівнюючи її у 13 років. Своє дитинство артистка провела з бабусею, яка спершу виховувала її, допоки батьки вчилися у медичному університеті. У 6 років вона сміливо сама ходила з хлопцями ловити рибу і зараз дуже дивується своїй самостійності.

Цікаво, що Полякова не хотіла бути популярною. Перш за все їй потрібна була любов людей. І досі вона намагається робити все, щоб сподобатися оточуючим.

ЛЕСЯ НІКІТЮК

"Мила, скромна, наївна дівчинка. Не то шо зараз", - так іронічно 36-річна ведуча Леся Нікітюк говорила про себе-дев’ятикласницю. Своїм дитячим фото зірка поділилася декілька років тому в Instаgram.

Як відомо, дитинство зірки пройшло у рідному Хмельницькому. Великими статками її родина не вирізнялася – батьки працювали на підприємстві, тому майбутня зірка вже тоді знала ціну грошам. У школі Леся професійно займалася плаванням, але покинула спорт через виснажливі тренування і бажання йти творчою стежкою.

ДАША АСТАФ'ЄВА

Український секс-символ, 38-річна модель і співачка Даша Астаф’єва в юності любила м’які іграшки та мала мобільний телефон. "З шиком. Але найсмішніше, що це все не моє", - зізнавалася вона під своїм архівним фото у Instagram.

МАКС БАРСЬКИХ

33-річний співак Макс Барських теж зазначав, що формування людини починається з дитинства. Його ж дитячі роки пройшли у Херсоні, лівобережжя якого наразі перебуває під російською окупацією. Від початку повномасштабного вторгнення співак дуже болісно переживав усі події в його рідному місті і пригадав його у архівних світлинах.

СВЯТОСЛАВ ВАКАРЧУК

Час йде, а очі та усмішка у 48-річного музиканта Святослава Вакарчука точно не змінюються. Судячи з фото зірки в дитинстві, він був переконаний, що стане відомим. У школі Вакарчук вчився грати на скрипці та баяні. Грав у команді КВК та створював театр.

ТІНА КАРОЛЬ

"Наївна мрійниця", - саме так 39-річна співачка Тіна Кароль описала своє дитяче фото, яким декілька років тому поділилася з підписниками у Instagram. Хоча чому наївна? З дитинства Тіна була старанною ученицею, вчилася у музичні школі та вступила до профільної академії в Києві. І наполегливість цієї дівчинки привели її до всеукраїнської популярності.

ОЛЯ ЦИБУЛЬСЬКА

Серед усіх дитячих фото зірок без додаткових варіантів одразу можна впізнати 38-річну співачку Олю Цибульську. Змалечку вона буле ще тією запальничкою.

Маленькою дівчинкою зірка тяжіла вже до творчості. У 6 років вона пішла на свій перший вокальний конкурс у будинку культури, бо дуже хотіла заспівати. Але тамтешнє так зване журі не дало Олі шансу вже після другого куплету. Та зірка не здалася, повірила у своє майбутнє артистки і зараз радує прихильників щирою творчістю.

ЕКТОР ХІМЕНЕС-БРАВО

52-річний шеф-кухар і ресторатор Ектор Хіменес-Браво виріс у Колумбії. Його дитинство не було легким, але вже тоді він тяжів до кулінарії.

"Я обожнював готувати, коли був маленький. Любив і просто спостерігати за мамою та бабусею на кухні", - якось зізнавався Ектор.

Це й дало початок його великому кулінарному таланту та майбутньому.

ДЖАМАЛА

"Це фото нагадує мені, як я не стала "жовтенятком", дякувати Богу, бо зробили його як раз за тиждень до того, як ми всі мали фотографуватись з тими значками. Але за декілька днів все, бац і розвалилось", - так прокоментувала своє шкільне фото 40-річне співачка Джамала.

А ще тоді вона сама себе підстригла, бо дуже хотіла змінити зачіску. Джа підкреслює: якщо хочеш змін – починай із себе. Тому вона з дитинства брала участь у різноманітних вокальних конкурсах. А у 2016 році перемогла на "Євробаченні".

НАТАЛІЯ МОГИЛЕВСЬКА

Стильна зачіска, яку у перший же день звели нанівець. Ось такі спогади у 48-річної співачки Наталії Могилевської про перший день у школі.

"В перший же день мене смикнули за косу. Повернулася додому з бантом набік", - кумедно ділилася вона спогадами про школу і показала себе на фото ученицею.

ГАННА РІЗАТДІНОВА

Українська художня гімнастка 30-річна Ганна Різатдінова інколи ностальгує за юними роками і ділиться зі своїми підписниками дитячими фото. Виявляється, змалечку Аня була дівчинкою з характером. І не соромилася проявити його через сльози.

ЗЛАТА ОГНЄВІЧ

Старанна учениця з великим бантом на голові – 38-річна співачка Злата Огнєвіч любила в дитинстві опановувати творчі науки. Як вона сама зізнавалася, в музичній школі їй було вільніше дихати і мислити.

"Хоча й у звичайній школі були вчителі, яких я дуже любила. Лише з часом усвідомила, яка це складна професія. На фото – моя перша вчителька фортепіано Ліна Філіпова. Але головна школа – життя і я постійно вчусь. Інколи завалюю екзамени, не готую домашку, прогулюю заняття, але в цілому все подобається", - відверто зізнавалася Злата.

Джерело: Таблоїд

 




Схожі новини: