Через ворожі обстріли нових руйнувань зазнали електромережі прифронтових територій Запорізької області

Переглядів: 211

4 березня 2024 11:50

Через ворожі обстріли нових руйнувань зазнали електромережі прифронтових територій  Запорізької області фото

Попри складну безпекову ситуацію, енергетики усунули нові пошкодження та відновили енергопостачання 11 населених пунктів Запорізької області. 

Протягом 1-3 березня через ворожі обстріли зазнали нових руйнувань електромережі прифронтових територій Запорізького, Василівського та Пологівського районів. Попри складну безпекову ситуацію, енергетики усунули нові пошкодження та відновили енергопостачання 11 населених пунктів - загалом 2369 домівок. Про це повідомляє ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Також протягом п’ятниці та минулих вихідних енергетики заживили загалом 4882 родини у м. Запоріжжя, Запорізькому та Пологівському районах, що погашалися внаслідок технологічних порушень.

Вже сьогодні після 06:00 ранку в електромережах м. Запоріжжя зафіксовано технологічне порушення, внаслідок якого було порушено енергоживлення понад 6 тисяч абонентів, втім вже за дві години – до 09:00 – фахівці «Запоріжжяобленерго» відновили їх енергопостачання.

Наразі тривають роботи з усунення ще одного технологічного порушення, що виникло сьогодні після 08:00 в Вільнянських електромережах.

Станом на ранок 4 березня через бойові дії на підконтрольній території Запорізької області повністю або частково без енергопостачання залишаються 50 населених пунктів (3730 споживачів).

З технологічних причин знеструмлено 1573 абоненти.




Схожі новини: