"До забороненого не дуже тягне": Юрій Ткач розповів, як схуд на 9 кіло

Переглядів: 248

3 березня 2024 20:15

До забороненого не дуже тягне: Юрій Ткач розповів, як схуд на 9 кіло фото

Шоумен та гуморист Юрій Ткач розповів, що схуд на 9 кілограмів. В коментарі novy.tv він зізнався, від чого довелося відмовитися, аби досягти такого результату.

Зі слів 40-річного коміка, він вирішив вести здоровий спосіб життя та правильно харчуватися. Також Юрій відмовився від алкоголю.

"Дуже любив пиво й перестав його пити. Також не вживаю важкий алкоголь: віскі, горілку чи будь-які інші напої, в яких є 40 градусів", - сказав шоумен.

Восени минулого року Юрій потрапив у скандал, провівши весілля одіозному блогеру

Тож тепер, якщо на посиденьках з друзями хочеться чогось випити, Юрій обирає келих білого сухого вина.

Гумористу також довелося обмежити себе й в деяких продуктах.

"У моєму раціоні більше немає булочок, хліба, макаронів, смаженої картоплі, яку я безмежно люблю. Відмовившись від цього всього, одразу побачив результат", - зазначив Ткач.

Актор також назвав продукти, якими замінює улюблені смаколики.

Такий вигляд має Юрій після схуднення

"Мені дуже подобається риба. Наприклад, полюбляю карасики або ще, буває, балую себе бутербродом з маслом і червоною рибкою. Але це нечасто. Я майже повністю прибрав з раціону солодке. Інколи, якщо дуже хочеться, можу собі дозволити шоколад без цукру або протеїновий батончик", - додав Юрій.

Шоумен зазначає, що будь-яка звичка формується за 21 день, тож якщо потерпіти цей період, потім до заборонених продуктів не дуже тягне.

Нагадаємо, якось Юрій Ткач зізнався, що після початку повномасштабної війни роботи для нього поменшало, а заробіток впав майже у 5 разів.




Схожі новини: