Зробила пластику чи сидить замкнена у вежі: мережею поповзли версії щодо "зникнення" Міддлтон, палац відреагував

Переглядів: 339

2 березня 2024 19:40

Зробила пластику чи сидить замкнена у вежі: мережею поповзли версії щодо зникнення Міддлтон, палац відреагував фото

"Зникнення" принцеси Вельської Кейт Міддлтон, яка востаннє з'являлася на публіці ще у грудні, а в січні перенесла операцію, стало темою конспірологічних теорій, які ширяться мережею.

Підлило олії у вогонь і те, що днями принц Вільям не з'явився на меморіальній службі по своєму хрещеному, королю Константину, пояснивши це "причинами особистого характеру".

Речник 42-річної Міддлтон вирішив спробувати заспокоїти стурбовану громадськість стислою заявою.

Довга відсутність Кетрін стала приводом для найбожевільніших здогадок у мережі

"Кенсингтонський палац у січні чітко назвав терміни відновлення принцеси і те, що ми повідомлятимемо лише значущі новини. Ці установки залишаються в силі", - цитує представника Кейт Page Six.

Але фантазію інтернет-користувачів та жовтої преси, яка вже встигла добряче розгулятися, приборкати, мабуть, буде непросто.

"Іспанські медіа повідомляють, що вона у комі, американські медіа повідомляють, що Вільям кидає її заради своєї ймовірної коханки Роуз Хенбері, онлайн-розслідувачі кажуть, що вона вже мертва і королівська родина чекає слушного моменту, щоби про це оголосити. Моя голова йде обертом", - написала одна з користувачок Х.

"Із того, що мені вдалося зрозуміти, Вільям - пияк, він побив її, вона у комі, вона зробила пластичну операцію, її замкнули у вежі, бо вона не підписує папери про розлучення, у неї був нервовий зрив", - повідомляється в іншому дописі.




Схожі новини: