"Він отримав секс і полетів": Байкова розказала про знайомство з бойфрендом, "економ-режим" в Нью-Йорку та на які кошти живе

Переглядів: 233

1 березня 2024 20:35

Він отримав секс і полетів: Байкова розказала про знайомство з бойфрендом, економ-режим в Нью-Йорку та на які кошти живе фото

Модель Аліна Байкова розказала, скільки витрачає на життя в Нью-Йорку і чому планує продавати квартиру.

В інтерв'ю Раміні 34-річна модель також розповіла про знайомство з бойфрендом-американцем і чому досі не розкрила йому свій вік.

Байкова зізналася, чому хоче продавати квартиру в Нью-Йорку.

"Я давно хочу продати цю квартиру, і були пропозиції. Дочка Джонні Деппа зупинялась у мене. Я не хотіла ніколи до кінця продавати цю квартиру внутрішньо. Тому ніколи не звільняла її від речей (думала, треба-треба, але ніяк не робила цього).

Як тільки лечу в Європу, думаю, мені в Нью-Йорку квартира не потрібна, хочу жити в Європі, а коли повертаюся, то розумію, що Нью-Йорк, є Нью-Йорк. Америка - це дуже бізнесова країна", - пояснила модель.

Модель назвала свої джерела заробітку і розказала, за які кошти придбала свою квартиру.

"Рекламі кампанії, каталоги, Instagram, червоні доріжки, це окрема історія. Модні покази зазвичай грошей не платять. Вони можуть дати десь 2 тисячі доларів, але вони тобі дають ім'я.

Журнали і покази - це те що дає моделі ім'я, а потім, якщо вона виглядає так, що може продати продукт, заробіток йде пізніше. Є багато дівчат, які ніколи не заробляли гроші, але дуже добре "ходили" покази", - розказала модель.

"Я "ходила" покази, робила кампейни, каталоги. Я купила кватиру на гроші з каталогу. Твій щоденний заробіток 10 тисяч доларів. Але ти це робиш кожного місця, у тебе є кілька клієнтів, вони тебе регулярно замовляють.

Я перестала робити покази, мені слава не потрібна. Зараз робота поступово повертається. Всі хочуть бути нейтральними, заробляти гроші, навіщо брати когось, хто прийняв таку позицію, яку я прийняла, а це бойкот росіян, щоб вони сиділи в Росії путінській. Не треба ходити вбивати народ, а потім насолоджуватися життям", - наголосила жінка.

За словами моделі, її "економне" життя у Нью-Йорку обходиться для неї не дуже економно:

"Як тільки ти вийшла зі свого будинку, у тебе витрачається близько 500 доларів на день. Зустріла когось, кава, цигарка, поїсти, - дуже дорого жити в Нью-Йорку.

З інфляцією відчуваєш, як кава подорожчала, спочатку вона була 5 доларів, зараз 7 (Аліна також додала, що залишає не менше 20% чайових у закладах харчування). Це якщо ти шикуєш і не готуєш вдома".

"Я зараз на "економ режимі", я взагалі ніколи не їм, тільки з бойфрендом, але все одно витрачаю багато. Я живу у власній квартирі, але вона мені обходиться 4000 тисячі доларів на місяць (підтримка будинку). Телефон окремо, інтернет окремо", - розповіла модель.

"Навіть якщо не буду витрачати на їжу та шикувати у ресторанах, щомісяця у мене йде хоча б 8 тисяч доларів", - підрахувала Байкова.

Наостанок Аліна розповіла, де зустріла свого обранця:

"Ми познайомилися у додатку для побачень. Мені порадив мій друг. Я спочатку сказала: "Це так низько, адже я елегантна жінка"".

"Я була якось вдома, захотіла на побачення піти, і вирішила зареєструватися. Ставиш там вік, який цікавить (я поставила від 18 до 25), жартую.

Це був кінець січня. Опублікувала фото без макіяжу, але в додатку помилково збереглося, що мені 24 роки. Навіть як би я брехала, то не робила б 24, хоча б 27 зробила б", - виправдалася вона за помилку.

"І мені почали писати, запрошувати на побачення. Я переписуватися не люблю, мені лише по справі писати. І тут приїжджає "Ліга Сміху", і саме в той день, коли він мене на побачення запрошував. Я вирішила з ним зустрітися на 10 хвилин", - згадала Байкова.

Пізніше американець завітав в гості до Аліни.

"Ми подивилися фільм. На третій день у нас все (сталося - ред.)... Він отримав секс і полетів. Потім почався Fashion Week і я відволіклася", - розповіла Байкова.

14-го лютого Аліна відчула себе самотньою. В той самий день вона отримала повідомлення від американця, з яким познайомилася 4-го лютого.

"Ми йдемо на шоу. Я отримую повідомлення: "Привіт, а які в тебе плани на сьогодні на вечір? Я вертаюся у Нью-Йорк, якщо у тебе буде час, то давай побачимося"".

Прямо з літака бойфренд Аліни приїхав до неї, після чого у них і зав'язалися стосунки.

Пізніше модель зізналася, що їй не 24, але справжній вік не уточнювала.

До речі, у червні 2022-го Аліна розірвала аб’юзивні стосунки, про які раніше розказувала.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: