"Ти - це я": Тоня Матвієнко у новій пісні відтворила голос мами за допомогою штучного інтелекту

Переглядів: 250

1 березня 2024 17:20

Ти - це я: Тоня Матвієнко у новій пісні відтворила голос мами за допомогою штучного інтелекту фото

У перший день весни співачка Тоня Матвієнко представила mood video на пісню "Ти — це я", в якому нейромережа відтворила голос її покійної мами, Ніни Матвієнко.

За словами Тоні, сенс пісні в тому, що для своїх батьків ми завжди залишаємося маленькими. Вони наділили нас силою життя, а з часом ми й самі маємо стати підтримкою для тих, хто від нас залежить.

"Ми — продовження наших батьків. В пісні "Ти — це я" себе впізнають багато людей. Ми можемо бути не схожими зовнішньо зі своїми батьками. Але у багатьох випадках звички, голос, рухи ідентифікують нас як дітей своїх батьків. Це складно пояснити словами, але можливо за допомогою творчості. Пісня "Ти — це я" саме про це", - поділилася артистка.

Наприкінці ліричного відео звучить фраза голосом Ніни Матвієнко "А я - це ти", яку вдалося відтворити голосом співачки за допомогою штучного інтелекту.

Нагадаємо, народна артистка України Ніна Матвієнко пішла з життя 8-го жовтня 2023 року. Пізніше дочка Тоня розповіла про хворобу мами та як важко пережила її смерть.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: