Кеті Перрі, Селена Гомес, Камерон Діас та Ріанна: зірки, які подолали акне, висипання та інші проблеми зі шкірою

Переглядів: 230

21 лютого 2024 20:25

Кеті Перрі, Селена Гомес, Камерон Діас та Ріанна: зірки, які подолали акне, висипання та інші проблеми зі шкірою фото

Висипання на обличчі, акне, кістозні прищі – з усіма цими проблемами зіштовхуються більшість підлітків та навіть дорослі. Не винятком є і знаменитості.

Так, 19-річна донька Гайді Клум Лені відверто показала стан своєї шкіри під час загострення акне. Її однолітка і зірка серіалу "Дивні дива" Міллі Боббі Браун теж має висипання на обличчі і не боїться чесно говорити про це.

ТаблоID зібрав найяскравіший досвід зірок, які вилікували акне та позбулися проблем зі шкірою. Кендалл Дженнер, Ріанна, Селена Гомес, Камерон Діас, Кеті Перрі – якими порадами у догляді за собою вони діляться.

КЕНДАЛЛ ДЖЕННЕР

Сьогодні 28-річна телезірка Кендалл Дженнер - сяюча красуня з обкладинок глянцевих журналів. А у 14 років вона щодуху бігла зі школи і не хотіла, щоб оточуючі бачили її обличчя.

"У мене були страшні прищі, коли я була молодшою. Це повністю зруйнувало мою самооцінку. Я не дивилися на людей, коли з ними спілкувалася і закривала обличчя рукою", - зізнавалася вона.

Хмизу в багаття додавала публічність і життя на камеру, яким прославилося сімейство Кардашян.

Утім, Кендалл взяла себе у руки і розпочала серйозний бій. Вона дуже довго намагалася зрозуміти, чому на її шкірі з’являються прищі. Гормони, алергія, неправильне харчування? Зірка зупинилася на останньому і виключила зі свого раціону майже усі молочні продукти.

"Я люблю сир, тому важко відмовитися від нього", - зізнавалася вона.

Крім цього Дженнер увела у свій раціон "тонну" води, і це почало працювати на користь. Звісно, Кендалл працювала з професійним косметологом, який підбирав правильний догляд. І ця довга подорож зараз дозволила їй забути про комплекси і не боятися крупних планів камери.

СЕЛЕНА ГОМЕС

31-річна співачка і акторка Селена Гомес завжди намагалася бути відвертою зі своїми прихильниками. Тому вона не приховувала свої проблеми зі шкірою.

"Моє підборіддя страждає найбільше, тому що я тримаю мікрофон якомога ближче до себе. Це завжди перша зона, яку я лікую", - ділилася вона.

Крім цього висипання на обличчі з’являються у Селени від стресу. Свої сліди також залишили курс хіміотерапії у боротьбі з вовчаком та операція з пересадки нирки. Тому вона радить не забувати про щоденні б’юті-рутини.

Одне з головних правил Гомес – зволоження та правильно підібрані доглядові засоби за типом шкіри.

КАМЕРОН ДІАС

51-річна акторка та супермодель Камерон Діас раніше зізнавалася: будучи підлітком вона могла їсти все, що душа забажає, і при цьому не набирати зайвих кілограмів.

"Я замовляла подвійний чізбургер та картоплю фрі з цибулевими кільцями", - згадувала вона.

Та якщо шкідлива їжа не впливала на фігуру зірки, то обличчя навпаки – було під ударом. Камерон боролося із жахливими висипанням, які неможливо було приховати різноманітними тональними засобами, і від цього їй було соромно.

Тому зірка спершу переглянула свій раціон і о, диво – шкіра почала очищуватися. У 30 років вона повністю відмовилася від фаст-фуду і готує вдома винятково корисні страви. Авокадо, кіноа, листова зелень, нежирні білки – те, що є основою здорового сніданку Діас. А перед цим її організм пробуджує вода, яку вона п’є перед сніданком.

КЕТІ ПЕРРІ

У 2018 році співачка Кеті Перрі відверто зізналася, що не впевнена у собі через шрами від прищів. Зірка соромиться цього і тому наносить товстий шар тональних засобів та косметики, аби приховати недоліки.

З найбільшою кількістю висипань на шкірі Кеті зіштовхнулася у 23 роки, коли її кар’єра як раз була на підйомі. Тоді вона буквально на своїй шкірі дізналася, що таке кістозні прищі.

"Тоді у мене була дуже погана шкіра. Я думаю, це був стрес, шалена увага й таке інше. Я витратила тисячі й тисячі доларів на дерматологів і лазери", - зізнавалася вона.

Але тоді Кеті вдалося врятувати свою шкіру правильним зволоженням. Візажистка Мадонни порадила Перрі користуватися гідрофільною олією для зняття макіяжу. Хоч зірка і боялася цього продукту, вона погодилася і не пошкодувала.

Інший продукт, який їй допоміг – зволожуючий крем. Кеті зазначила, що після народження доньки Дейзі вона переглянула свій раціон харчування та лінійки доглядової косметики. Вона віддає перевагу натуральним продуктам.

"Я пройшла величезне очищення", - сказала вона.

РІАННА

"Дайте йому сяяти", - відповіла підписникам співачка Ріанна у 2020 році, коли виклала своє селфі з прищиком на обличчі.

Ріанна зізнається, як тільки вона бачить, що її шкіра кричить SOS, вона одразу припиняє алкоголь і зловживає лише водою. А щоб відвернути увагу від проблемних місць, Рі використовує яскраву помаду. Утім, невід’ємною частиною проблемної шкіри є правильний догляд.

Будучи підлітком Ріанна лікувала прищі самостійно. Це, за її словами, призвело до плям та почервонінь на шкірі. Крім цього у співачки почалася гіперпігментація на певних ділянках від палючого сонця Барбадосу, де вона зростала.

Тому перше, що зараз є у косметичці Ріанни - SPF-крем. Бо, за її словами, темна шкіра теж потребує особливого захисту.

"Це була важка подорож, щоб повернути це сюди", - зазначала вона про боротьбу за теперішній стан шкіри.

БЕЛЛА ТОРН

26-річна американська акторка Белла Торн теж у списку тих, хто знає про проблеми зі шкірою.

"Я навіть не знаю, скільки років у мене були кістозні прищі. Це почалося як дерматит, а потім я спробувала все, що тільки можна придумати: мікроголки, усі можливі лазери, різні процедури для обличчя, але це все не працювало", - зізнавалася вона.

Попри те, що світові зірки мають доступ до найновіших процедур, Беллі допомогла скоріше антипорада – не вмиватися вранці. Як пояснюють косметологи, надмірне миття та очищення порушує шкірний бар’єр і водно-ліпідний баланс. Таким чином бактерії можуть легко проникнути в активну до запалень шкіру.

Джерело: Таблоїд

 




Схожі новини: