Понад пів мільйона гривень: очільник Запоріжжя Анатолій Куртєв знаходиться у другій десятці по зарплатах міських голів обласних центрів за рік

Переглядів: 300

21 лютого 2024 19:00

Понад пів мільйона гривень:  очільник Запоріжжя  Анатолій Куртєв знаходиться у другій десятці по зарплатах міських голів обласних центрів за рік фото

Скільки заробив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у  перший рік повномасштабної війни

Стало відомо, скільки заробили міські голови  обласних центрів України у 2022 році. Зарплату очільників міст проаналізували журналісти видання "Слово і діло".

Згідно з цим рейтингом, секретар міськради Запоріжжя Анатолій Куртєв, який наразі виконує обов'язки міського голови, опинився на 17 місці. У 2022 році він заробив 568,8 тисячі гривень (для порівняння, у 2021-му ця сума складала 415,7 тисячі).

Зазначимо, що найвища зарплата у 2022 році серед мерів обласних центрів була у мера Харкова Ігоря Терехова – 1 млн 714,9 тисячі гривень.

Найнижча - у мера Одеси Геннадія Труханова – 285,6 тисячі гривень.

Нагадаємо, зарплату меру затверджують місцеві депутати, але під час ухвалення рішення вони керуються постановами Кабміну, в яких визначено умови оплати праці осіб місцевого самоврядування.

 




Схожі новини: