"1+1 Україна" покаже нове військове токшоу "Хоробрі серця": ексклюзивні історії героїзму українців

Переглядів: 236

17 лютого 2024 14:15

1+1 Україна покаже нове військове токшоу Хоробрі серця: ексклюзивні історії героїзму українців фото

Телеканал "1+1 Україна" покаже прем’єру військового токшоу "Хоробрі серця" вже цієї весни.

Проєкт розкриватиме історії українців, військових і цивільних, які здійснили подвиги, захищаючи Україну від російської агресії та своїми вчинками змінили перебіг історії. В ефірі прозвучать ексклюзивні деталі вирішальних битв і доленосних операцій та імена, які за ними стоять. До слова, деякі небачені матеріали будуть взяті з особистих архівів героїв.

Ведучими токшоу "Хоробрі серця" стануть Валентина Хамайко та Ахтем Сеітаблаєв, який під час повномасштабного вторгнення і сам пішов на фронт.

“Хоробрі серця – це надзвичайно важливий етап у моєму житті. Для мене це історія передусім про справжніх людей з великої літери. Вони небайдужі, іноді слабкі, але сильні навіть у своїй слабкості. Вони й самі того не знаючи, формують тебе, допомагають і є маркерами людяності, гідності та справжнього наповненого життя. Ми повинні творити пантеон власних героїв, адже про них має знати вся країна", – коментує Ахтем Сеітаблаєв.

"Історії наших героїв наповнені  важливими деталями. Вони допоможуть багатьом родинам краще зрозуміти психологію поведінки тих чоловіків і жінок, які боронять нашу землю зі зброєю в руках. Сьогодні наші діти знають, що справжні герої живуть не в книжках, справжні герої ходять серед нас, на Українській землі”, – ділиться своїми думками Валентина Хамайко.

До того ж проєкт "Хоробрі серця" матиме і благодійну місію. Токшоу не лише розповідатиме історії героїчних українців, а й допомагатиме українським захисникам.

Не пропустіть прем'єру військового токшоу "Хоробрі серця" на телеканалі "1+1 Україна" вже цієї весни.




Схожі новини: