Полякова розказала, на чому (не) економить, а її дочка - чи радиться з мамою щодо контенту

Переглядів: 236

13 лютого 2024 11:40

Полякова розказала, на чому (не) економить, а її дочка - чи радиться з мамою щодо контенту фото

Cпівачка Оля Полякова разом із донькою Машею, які також підтримали Алана Бадоєва на прем’єрі його документального "Довга Доба", розказали, чи почали економити від початку повномасштабного вторгнення.

В ексклюзивному коментарі ТаблоID дівчата зізналися, на чому (не) економлять та чи не шкодують про повернення з-за кордону.

Як пояснила Полякова, вони з донькою отримують багато подарунків і бонусів за рекламу в Instagram.

"Ми як люди, які можемо робити дуже багато речей по бартеру, на нас це якось не відображається, тому що ми як не витрачали на це гроші, так і не заощаджуємо. Слава Богу", - зазначила Оля.

"Звісно, в багатьох речах ми економимо. Звісно, що більше не ходимо по Louis Vuitton (їх немає, по-перше у нас навіть)", - посміхнулася Полякова.

"Доношуємо те, що купили 2-3-10 років тому. Слава Богу, що тоді накупили", - додала вона.

Маша також відповіла, чи не шкодує, що залишила навчання в Лондоні і повернулася в Україну.

"Ні хвилини. Тут набагато краще, місце, де я хочу жити усе своє життя. В мене була депресія за кордоном", - відповіла вона.

"Я пам'ятаю себе і свій стан, коли виїхала з дітьми, це було страшне. Ти не хочеш нічого, не бачиш нічого, тобі нічого тут не подобається, ти хочеш тільки додому", - додала Оля.

А ще співачка відповіла, як війна відобразилася на стані її здоров'я.

"Раніше зовсім не хворіла, на ГРВІ не хворіла, а зараз просто не вилізаю з болячок. Я п'ю вітаміни, я все роблю, я перевіряюся, і мої лікарі кажуть тільки єдине: "Стрес. Треба відпочивати".

А як відпочивати, а де, а за що, як то кажуть. Я розумію, що ми всі українці постарішали, зіпсували собі здоров'я", - зазначила співачка.

Також 19-річна Маша відповіла, чи радиться з мамою і папою, коли публікує фото, TikTokи тощо.

"Ні. Ви думаєте, чого я їх іноді видаляю. Я ні з ким не раджуся, якщо собі подобаюсь, то все виставляю", - впевнено відповіла дівчина.

Нагадаємо, Полякова, яка лише у червні 2022 оголосила свій справжній вік, 17-го січня зустріла 45-річчя.

 




Схожі новини: