Горбунов привітав свою королеву з річницею, а вона згадала себе "круглу як кульку" у РАГСі

Переглядів: 325

3 лютого 2024 20:44

Горбунов привітав свою королеву з річницею, а вона згадала себе круглу як кульку у РАГСі фото

53-річний шоумен та продюсер Юрій Горбунов ніжно привітав свою дружину, телеведучу Катерину Осадчу з 7-ю річницею шлюбу та показав сімейні фото. А вона згадала, як відбувався розпис у РАГСі.

Щемливі слова він написав у своєму Instagram.

"Сьогодні рівно 7 років, як ми сказали один одному "так" в одному з РАГСів Києва! Хоча вже важко пригадати час, коли тебе не було поруч", - написав Горбунов.

Якось Горбунов розповідав, як змінило його батьківство

Також телеведучий розповів, як відбувалася реєстрація їхнього з Катею шлюбу.

"Були тільки ми двоє! І тітонька реєстратор! Вже потім, друзі не сказавши нам, чекали нас на лімузині і відвезли в ресторан! Було десь 15 градусів морозу! Сказати, що я хвилювався — то нічого не сказати!! Навіть той мороз не відчувався!!" - додав Юрій.

У вересні минулого року Катерині Осадчій виповнилося 40 років

Шоумен подякував Осадчій за спільне життя та двох дітей.

"Дякую Богу, Моя Королево, що ти в мене є! Що ти сказала ТАК, народила нам двох прекрасних козаків!! Я люблю тебе найбільше у світі, і ти це знаєш!!" - зазначив Горбунов.

Катерина теж не залишилась осторонь й згадала, як розписувалася з Горбуновим за два тижні до пологів.

"Я кругла, як кулька за два тижні до народження Івана, але Юра скомандував, що маємо розписатися, а раніше часу звичайно не знайшлось. Тому в лютому по страшенній ожеледиці ми поковзали в РАГС", - написала Осадча.

Нагадаємо, Катерина Осадча та Юрій Горбунов виховують разом трьох синів: 21-річного Іллю від попередніх стосунків Катерини, 6-річного Івана та 2-річного Данила.

 




Схожі новини: