«Якби ти був із нами». Ірина Білик та Наталія Могилевська поділилися спогадами про Кузьму Скрябіна

Переглядів: 331

2 лютого 2024 20:00

«Якби ти був із нами». Ірина Білик та Наталія Могилевська поділилися спогадами про Кузьму Скрябіна фото

Українські співачки Ірина Білик та Наталія Могилевська поділилися спогадами про Кузьму Скрябіна.

Сьогодні, 2 лютого, виповнилося дев’ять років від дня загибелі відомого українського співака, лідера гурту Скрябін Андрія Кузьменка. Він загинув у ДТП 2015 року. Йому було лише 46 років.

Білик і Могилевська на своїх сторінках у соцмережах згадують близького друга і колегу.

«Ми ще довго будемо шкодувати за тобою, Друже.... Пощастило тим, хто вчасно розгледів у Тобі справжню Душу Народу... якби ти був з нами, ти б точно створив партію з такою назвою - «Душа Народу», і я впевнена, що вона б об'єднала усіх творчих людей України на користь Миру і Добра!», — написала Білик.

Зі свого боку Могилевська зізналася, що часто переглядає архіви і згадує Кузьму.

«Кузьма, я присвятила тобі пісню, в якій намагалась передати всю твою величезну любов до України. Постійно відчуваю неймовірну втрату… Передивляюсь архіви. Спогади про Кузьму - це завжди світло», — зазначила співачка.

У сторіс Могилевська також опублікувала відео на пісню Personal Jesus, яке присвятила Кузьмі. Зазначимо, ідея відео належить подрузі Могилевської Ользі Навроцькій. За її словами, Кузьма багато чого хотів би сказати сьогоднішній Україні, але вже не може. Саме так народилася ідея використовувати в кліпі сурдопереклад.

Джерело: NV




Схожі новини: