З грибами та сиром. Як швидко приготувати ситні та смачні гарячі бутерброди, що танутимуть у роті
25 січня 2024 16:45
Ідеальне поєднання інгредієнтів дозволяє цим бутербродам танути у роті, а їх аромат під час приготування викликає слиновиділення.
Гарячі бутерброди з шампіньйонами та сиром готуються майже миттєво. Це ідеальна страва для тих, хто зголоднів, а на приготування серйозних страв немає часу, або для ситуацій, коли вдома зненацька опинилися гості, яких хочеться швидко пригостити простою та водночас оригінальною стравою.
Як приготувати гарячі бутерброди з сиром та грибами
Інгредієнти
Хліб (для тостів, булочки, батон) — 4 скибочки
Печериці — 200 г
Цибуля — 1 шт.
Сир твердих сортів — 100 г
Вершкове масло — 2 ст. л.
Сіль, перець — за смаком
Зелена цибуля, зелень для прикрашання
Приготування
Помийте гриби та поріжте дрібними кубиками.
Почистьте цибулю і також поріжте кубиками.
Поставте пательню на середній вогонь, розтопіть в ній вершкове масло та підсмажте на ньому гриби з цибулею до золотистої скоринки. Не забудьте додати сіль та перець.
Натріть сир на великій тертці.
Наріжте хліб, булочки розділіть навпіл.
На кожну скибочку хліба покладіть підсмажені гриби з цибулею та посипте їх зверху сиром.
Покладіть бутерброди на деко та відправте у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.
Готуйте бутерброди приблизно 5−7 хвилин до розплавлення сиру та появи золотистої скоринки.
Подавайте бутерброди на стіл теплими. Перед подачею прикрасьте їх зеленою цибулею або зеленню.
Смачного!
Джерело: NV