З грибами та сиром. Як швидко приготувати ситні та смачні гарячі бутерброди, що танутимуть у роті

Переглядів: 276

25 січня 2024 16:45

З грибами та сиром. Як швидко приготувати ситні та смачні гарячі бутерброди, що танутимуть у роті фото

Ідеальне поєднання інгредієнтів дозволяє цим бутербродам танути у роті, а їх аромат під час приготування викликає слиновиділення.

Гарячі бутерброди з шампіньйонами та сиром готуються майже миттєво. Це ідеальна страва для тих, хто зголоднів, а на приготування серйозних страв немає часу, або для ситуацій, коли вдома зненацька опинилися гості, яких хочеться швидко пригостити простою та водночас оригінальною стравою.

Як приготувати гарячі бутерброди з сиром та грибами

Інгредієнти

Хліб (для тостів, булочки, батон) — 4 скибочки

Печериці — 200 г

Цибуля — 1 шт.

Сир твердих сортів — 100 г

Вершкове масло — 2 ст. л.

Сіль, перець — за смаком

Зелена цибуля, зелень для прикрашання

Приготування

Помийте гриби та поріжте дрібними кубиками.

Почистьте цибулю і також поріжте кубиками.

Поставте пательню на середній вогонь, розтопіть в ній вершкове масло та підсмажте на ньому гриби з цибулею до золотистої скоринки. Не забудьте додати сіль та перець.

Натріть сир на великій тертці.

Наріжте хліб, булочки розділіть навпіл.

На кожну скибочку хліба покладіть підсмажені гриби з цибулею та посипте їх зверху сиром.

Покладіть бутерброди на деко та відправте у заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку.

Готуйте бутерброди приблизно 5−7 хвилин до розплавлення сиру та появи золотистої скоринки.

Подавайте бутерброди на стіл теплими. Перед подачею прикрасьте їх зеленою цибулею або зеленню.

Смачного!

Джерело: NV




Схожі новини: