Джамала довела до сліз піснею про загиблого на війні близького друга і зняла кліп у власній оселі

Переглядів: 284

23 січня 2024 12:28

Джамала довела до сліз піснею про загиблого на війні близького друга і зняла кліп у власній оселі фото

Артистка присвятила трек усім полеглим захисникам і захисницям.

Українська співачка Джамала запрем'єрила нову чуттєву пісню "Мій брате", в якій згадує про близьку людину, яку забрала війна.

Рік тому внаслідок повномасштабного вторгнення у співачки загинув друг, який був для неї, наче брат. Це стало основою нового треку "Мій брате". За словами знаменитості, вона не змогла стримати біль, тому всі свої переживання вилила в душевну композицію, де ділиться світлими спогадами про полеглого друга.

"Рік тому, в січні, я втратила дуже близького друга, брата, але спогади про нього були настільки світлими, що якось я не могла плакати доти, поки не написала цю пісню", – відверто розповіла Джамала.

До того ж артистка присвятила пісню всім полеглим українським захисникам і захисницям, близькі яких також переживають схожі емоції.

"Ця пісня – присвята всім братам і сестрам, яким ви не встигли сказати важливі речі. За цей час війни подібних історій, на жаль, у нас дуже багато. Найменше, що ми можемо зробити по відношенню до людей, яких ми любили і які померли, захищаючи нас, – пам'ятати, згадувати, не боятися їх любити, любити спогади про них, згадувати їхні жарти, музичні смаки, цитувати їх. Мені це допомогло, може, допоможе і вам? Напишіть їм листа", – поділилася співачка.

Джерело: ТСН




Схожі новини: