У Запоріжжі та Запорізькому районі через технологічне порушення відбулося відключення електроенергіі

Переглядів: 255

19 січня 2024 12:50

У Запоріжжі та Запорізькому районі через технологічне порушення відбулося відключення електроенергіі фото

Сьогодні зранку внаслідок технологічного порушення в високовольтних мережах погашалися загалом 4 тисячі абонентів у м. Запоріжжя та Запорізькому районі.

Протягом півтори години наслідки порушення були усунуті, наразі всі споживачі заживлені. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Вчора також усунули низку технологічних порушень в електромережах Запорізького та Пологівського районів та відновило енергопостачання 2963 родин та юридичних осіб.

Тривають роботи з відновлення енергопостачання на Вільнянщині, з 1015 осель, що були знеструмлені вчора ввечері внаслідок пошкодження електрообладнання, заживлені вже 999 домівок, решту – 16 – планується заживити найближчим часом.

Також через технологічне порушення знеструмлені 390 родин у прифронтовій частині Пологівського районі. На тлі загрози рашистських обстрілів відновити його вчора було неможливо, втім, щойно це дозволить безпекова ситуація, споживачі будуть заживлені.

Станом на 09:00 19 січня внаслідок військової агресії рф повністю або частково знеструмленими залишаються 63 населені пункти.

З технологічних причин без енергопостачання – 406 споживачів.




Схожі новини: