Переплутали тіла: родина загиблого захисника з Полог спочатку поховала його побратима

Переглядів: 338

19 січня 2024 09:15

Переплутали тіла: родина загиблого захисника  з Полог спочатку поховала його побратима фото

У Рівному поховали вчителя математики та інформатики з Полог, який рік тому загинув у Бахмутському районі.

У січні минулого року трапилася жахлива помилка і родина замість Дмитра поховала його побратима.

38-річний Дмитро Єфіменко народився у місті Пологи на Запоріжжі. Закінчив місцеву школу, потім — Бердянський державний педагогічний університет. Працював вчителем математики та інформатики, повідомила пресслужба міськради.

У 2014 році брав участь в АТО. Чоловік отримав дві відзнаки: одну  за участь в антитерористичній операції, іншу  за оборону Маріуполя. Згодом Дмитро повернувся на роботу вчителя математики та фізики.

"Він був дуже сильний, був принциповий. Для нього головне  щоб все було по закону. Він був дуже чесний, його дуже любили діти, учні дуже поважали",  -  розповіла сестра загиблого захисника Альбіна.

Після початку повномасштабного вторгнення чоловік вступив до війська. Його рідне місто окупувала армія РФ, сім'я впродовж місяця перебувала у небезпеці. На початку квітня дружина з донькою переїхали у Рівне. Дмитро воював на Донеччині, а дружина з перших днів і досі волонтерить.
 

Дмитро Єфіменко загинув 13 січня 2023 року у Бахмутському районі. За інформацією міськради, з чоловіком відбулося прощання 22 січня.

Потому дружині повідомили, що, ймовірно, замість Дмитра поховали його побратима. Після отримання результатів експертизи ДНК інформація підтвердилася.

Поховали захисника на Алеї Героїв кладовища Нове у Рівному.  

Мешканці Рівного також попрощалися з Борисом Ковалем, солдат загинув 30 грудня 3023 на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу. Його поховали у Дядьковичах.

Джерело: Суспільне Рівне




Схожі новини: