Боротьба під ковдрою: рогов проти єбаліка

Переглядів: 362

10 січня 2024 11:30

Боротьба під ковдрою: рогов проти єбаліка фото

Головні колаборанти чубляться за яйця

Не встиг гауляйтер окупованої частини Запорізької області помітити проблему «золотих яєць», як перший додав свої «п’ять копійок».

На власному ресурсі «Рогів. Голос Народу» він написав: «За 10 днів з моменту моєї публікації ситуація з цінами на яйця в Запорізькій області кращою не стала, вартість їх стала ще вищою.

Щоб продавати яйця по 200-215 руб. закупівельна ціна на них повинна становити 191-205 руб. При цьому десяток яєць, який ми купуємо в Ростовській, Воронезькій або Московській областях з урахуванням вартості доставки в Запорізьку область, обходиться не дорожче 135 руб.

Давно настав час зрозуміти, вести бізнес у стилі "Україна від слова вкрасти" нікому не дозволено. Хотілося б дізнатися, на яких умовах отримано в управлінні торгові об'єкти? Звертаюся до керівництва обласної прокуратури.

Дорогі земляки! Надсилайте мені фото цін на яйця із зазначенням назви торгової точки та адреси».

Читаємо проміж строк. По-1-е, рогов сигналізує, що він помітив проблему першим, а влада на чолі з єбаліком не зреагувала. По-2-е, «бізнес у стилі "Україна від слова вкрасти" - це саме про нинішнього гауляйтера. По-3-е, апеляція до прокуратури та «народу», оминаючи місцеву владу свідчить: рогову тісно в рамках «суспільного діяча», він бажає більшого.

Чекаємо на відповідь від єбаліка…




Схожі новини: