Колишня працівниця податкової служби у Запорізькій області пішла на співпрацю з ворогом

Переглядів: 260

3 січня 2024 18:45

Колишня працівниця податкової служби у Запорізькій області пішла на співпрацю з ворогом фото

Зрадниця погодилася працювати в окупаційних органах влади. 

За даними слідства, після окупації міста Василівка співробітниця податкової служби Запорізької області погодилась працювати в незаконно створеному на території Василівського району органі влади. Про це повідомляє інформаційний відділ Запорізької обласної прокуратури. 

Після призначення «специалистом» так званого «отдела пенсионного фонда России в Васильевском районе по Запорожской области», який розмістився у приміщенні адмінбудівлі відділення Пенсійного фонду України, вона консультувала громадян України, які потрапили під російську окупацію, щодо умов переходу на пенсійне забезпечення за стандартами законодавства рф.  Підозрювана формувала бази даних та видавала письмові повідомлення про реєстрацію в системі індивідуального  обліку пенсійного фонду рф.

Наразі вона і далі продовжує працювати на ворога та брати участь у реалізації політики російських окупантів у сфері пенсійного забезпечення на ТОТ.

За процесуального керівництва прокурорів Василівської окружної прокуратури Запорізької області повідомлено про підозру жительці Василівського району Запорізької області у колабораційній діяльності (ч. 2 ст.111-1 КК України).

Спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі відділу поліції № 3 Василівського РУП Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.  




Схожі новини: