Яскраве і динамічне: незламна запорізька малеча дочекалася відбою тривалої повітряної тривоги, щоб побачити новорічне шоу

Переглядів: 441

2 січня 2024 22:45

Яскраве і динамічне: незламна запорізька малеча дочекалася відбою тривалої повітряної тривоги, щоб побачити новорічне шоу фото

У Запорізькій обласній філармонії відбулася прем“єра яскравої новорічної шоу-програми «ФеЄРічний дарунок».

Взагалі-то, прем’єрний показ планувався ще на 23 грудня минулого року, але, як відомо, у зв’язку з безпековою ситуацією усі різдвяно-новорічні заходи у філармонії в останній тиждень року відмінили і перенесли їх на початок січня.

Сьогодні у цьому провідному закладі культури області відбулися відразу два покази шоу-програми. Причому, якщо під час першого все пройшло, як по нотах, то другий був під загрозою зриву через тривалу повітряну тривогу. Коли у філармонії вже готувалися до відміни вистави, попри те, що дітки з батьками терпляче чекали на закінчення тривоги, бо безпека — то святе, особливо коли мова йде про малечу, прозвучав сигнал відбою.

Юні глядачі з мамами чи татами швиденько зайняли місця в залі — і шоу-програма, наповнена музикою, піснями і танцями, розпочалася.

Фея-Хрещена, роль якої виконувала улюблениця публіки Юлія Якса, підготувала всім феєричний дарунок – казкову історію, головні герої якої – мрійлива дівчинка Катруся та Пес Патрон.

Вони подорожують у поїзді і по дорозі на різних станціях знайомляться з героями улюблених стрічок та мультфільмів «Русалонька», «Барбі», «Тарзан», «Венздей» та мегапопулярного українського мультфільму «Лісова пісня».

Дітвора у залі також стає частинкою шоу-програми — малеча залюбки танцює, зокрема, під колись надзвичайно популярну “Макарену”, співає з артистами: “Хто тримає весь район? Пес Патрон, пес Патрон!”.

Три дівчинки у моєму ряду так взагалі, здається, і не присіли за всю шоу-програму, вони весь час пританцьовували. По розкутій, невимушеній атмосфері у залі було зрозуміло, що дітки, у яких ворог відібрав дитинство, отримують задоволення від шоу за участі улюблених героїв.

У фіналі шоу-програми всі загадали спільне бажання - «Української Перемоги та мирного неба!” А ще хором дякували Збройним Силам України за можливість насолоджуватися святом.

Своєю майстерністю до перевтілень глядачів вразили Юлія Якса, Катерина Слатвинська, Юлій Гаврилов, Дарина Шупранова, Анастасія Литвин, Тарас Максименко, Сергій Пивоваров, Іван Левченко, Олександра Ткаченко, Ігор Спориш, артисти балету академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці». Окрім артистів обласної філармонії, у шоу беруть участь дитячий ансамбль народного танцю «Дружба» (керівник Вікторія Оленяк) та представники федерації УШУ (керівник Максим Мороз), які виходили з величезним символом року.

...Після завершення програми прямо у залі мами допитувалися у своїх діточок, чи сподобалась їм вистава і у відповідь чули захоплене: ”Так!”

У холі малеча залюбки фотографувалася біля ялиночки з учасниками шоу-програми та героями улюблених мультиків. У них також була можливість зробити світлину зі святим Миколаєм на золотистого кольору локації, з Барбі у рожевому “будиночку” та біля символу цього року — червоного дракона.

Зверніть увагу

Коли ще можна подивитися шоу-програму «ФеЄРічний дарунок»

  • 3 січня (середа) 12.00, 15.00
  • 4 січня (четвер) 12.00
  • 5 січня (п’ятниця) 12.00
  • 6 січня (субота) 12.00
  • 7 січня (неділя) 12.00, 15.00
  • 12 січня (п’ятниця) 15.00

Фото: Запорізька обласна філармонія

 




Схожі новини: