Samsung на CES 2024 представить розумний холодильник, який бачить продукти і дає поради

Переглядів: 260

29 грудня 2023 09:45

Samsung на CES 2024 представить розумний холодильник, який бачить продукти і дає поради фото

Компанія Samsung представить холодильник у січні

Компанія Samsung збирається представити 4-дверний холодильник зі штучним інтелектом, який отримав назву Bespoke Flex Refrigerator 2024. Про це повідомляє The Verge.

Холодильник оснащений системою AI Family Hub+. Головною особливістю новинки є вбудована камера із технологією комп'ютерного зору, завдяки якій холодильник може розпізнавати до 33 видів продуктів, розміщених у ньому. Система взаємодіє з користувачем через застосунок Samsung Food на 32-дюймовому сенсорному екрані Family Hub.

За допомогою цього екрана користувач матиме змогу отримувати персоналізовані рецепти, з огляду на свої дієтичні уподобання, які визначаються з профілю Samsung Health. Споживачі зможуть користуватися різноманітними дієтами, такими як безглютенова чи веганська.

Функція "Зображення в рецепт" дозволить холодильнику аналізувати фотографії страв і створювати рецепти автоматично. Також передбачено виведення сповіщень про терміни придатності продуктів за день до їх закінчення.

Ціна та дата початку продажів поки що не розкриваються, проте презентація новинки запланована на виставці CES у 2024 році.

Джерело: Ліга




Схожі новини: