Ростуть патріотами: у Запоріжжі волонтерський центр «Солдатський привал» нагородив дітей за допомогу ЗСУ

Переглядів: 347

27 грудня 2023 23:10

Ростуть патріотами: у Запоріжжі волонтерський центр «Солдатський привал» нагородив дітей за допомогу ЗСУ фото

Керівниця волонтерського центру «Солдатський привал» Галина Гончаренко вручила Подяки учням Запорізької гімназії №108, які допомагають захисникам і захисницям. Діти також отримали подарунки.

Своїми емоціями від зустрічі з юними патріотами волонтерка поділилася на своїй фейсбук-сторінці.

«В передноворічний час кожен хоче Свята! І в мене таке Свято теж було! Запорізька гімназія 108 запросила мене до себе, а я з радістю й побігла. Ялинка, новорічні прикраси...

Та присвячено все було в першу чергу.... увага!!! - нагородженню дітей за допомогу Українській Армії!!! Ці маленькі волонтери всю війну малюють, майструють, пишуть бійцям листи, збирають разом з батьками солодощі-каву-чай-шкарпетки-засоби гігієни-ліки. А ми все це багатство розвозимо по підрозділах в зоні бойових дій.

Мені здається, що їх унікальна акція "Зігріємо героїв теплом своїх сердець!" невтомно проходить в режимі "нонстоп". І я в захваті від цього! Бо ми маємо щасливу можливість бачити, як світліють очі та тепліють обличчя бійців, коли вони розгортають ці коробки з подарунками, роздивляються малюнки, читають дитячі листи, ховають по кишенях маленькі поробки! Нашим бійцям є за ЩО воювати, та КОГО захищати!!!

Під час вручення Подяк та подарунків я спіймала себе на думці, що шалено пишаюсь цими дітьми! Вони щирі, розумні, вільні, у них горять очі від розуміння важливості того, що вони роблять!

Низький уклін педагогам (Валентина Кришталь) та батькам, які виховують справжніх Українців та гідних людей! Честь!», - написала Галина Гончаренко.




Схожі новини: